Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Royal Canin hypoallergenic hondenvoer 7kg zak

62.49

De Royal Canin Hypoallergenic is speciaal ontwikkeld voor honden met voedselintoleranties. Deze volledige dieetvoeding is op basis van sterk verkleinde soja-eiwitten, waardoor de kans op een gevoelige reactie heel klein is. Nu in nieuwe verpakking.

  • Direct leverbaar
  • Gratis thuisbezorgd

Dierenkliniek Veenendaal
Dierenarts Jolijn van Leeuwen
Dierenkliniek Veenendaal

Hypoallergeen voer

Bij voedselovergevoeligheid (of voedselallergie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde eiwitten in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Wanneer er na het voeren van het eliminatiedieet vastgesteld wordt dat je ...

Lees meer

Speciale dieetvoeding ter vermindering van intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen bij honden

Hypoallergenic Diet kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de huid en het maag-darmkanaal. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen te verminderen.

Het ontstaan van voedselovergevoeligheid

Voedselovergevoelighe...

Lees meer
Droogvoer: Rijst, hydrolysaat van geïsoleerd soja-eiwit, dierlijke vetten, mineralen, hydrolysaat van gevogeltelever, bietenpulp, sojaolie, Fructo-OligoSacchariden, visolie, bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Blikvoer: Plantaardige bijproducten (erwtenzetmeel), plantaardige eiwitextracten (gehydrolyseerd soja-eiwit), oliën en vetten, mineralen, vlees en dierlijke bijproducten (gehydrolyseerd gevogeltelever), suiker.


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!