Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Retouren & Annuleren 

Wanneer je een product of bestelling wilt retourneren, verzoeken wij je om eerst contact met ons op te nemen: contact@voormijndier.nl. Als je je bestelling nog niet ontvangen hebt kun je deze laten annuleren door contact op te nemen via  contact@voormijndier.nl of door te bellen naar 0522 20 21 20.

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na het kenbaar maken van je herroeping heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping maar bent hiertoe niet verplicht. Je dient het ontvangen product, indien mogelijk, in originele verpakking en inclusief toebehoren samen met het retourformulier te retourneren.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief leveringskosten, binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot jij aantoont dat je het product hebt teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat je hebt gebruikt tijdens je bestelling. De terugbetaling komt voor rekening van VoorMijnDier. 

Retouradres
Het retouradres is: VoorMijnDier t.a.v. Retouren, Westerweiden 29, 7961EA Ruinerwold, Nederland.