Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Loopplanken en opstapjes voor honden

Heeft jouw hond last van zijn gewrichten en/of is jouw hond al op leeftijd? Het in en uit een auto, boot of op een bank springen kan bijzonder belastend zijn voor de gewrichten van jouw hond. Heupproblemen zijn een algemeen bekend verschijnsel bij oudere en vooral grotere honden. Met een loopplank of opstapje help je jouw hond zijn gewrichten ontlasten. Er zijn loopplanken speciaal voor grote honden, maar ook loopplanken die extra licht (makkelijker hanteerbaar) of juist lang (voor een grote overbrugging) zijn.

4 producten

 1. Trixie aluminium telescoop loopplank 100-180x43 cm
   Trixie Aluminium Telescoop Loopplank 100-180X43 cm
   De Trixie Aluminium Telescoop Loopplank 100-180X43 cm is een makkelijke loopplank om de hond de auto in en uit te laten gaan. Deze loopplank is ideaal voor honden die slecht ter been, jong, oud of klein zijn en moeilijk in de auto kunnen springen. Zeer geschikt voor de wat oudere honden en voor honden met artrose en artritis.
   De loopplank heeft een antisliplaag en relingen aan de zijkanten zodat jouw hond veilig in en uit kan stappen. De loopplank is uitschuifbaar en kan een gewicht aan tot wel 120 kilo!
   - Loopplank voor de hond
   - Ideaal om de auto in en uit te komen
   - Met slipvast loopvlak
   - Uitschuifbaar
   Afmeting_ 100-180X43 cm
   Maximum gewicht: 120 kg
  Lees verder
  5-7 werkdagen levertijd
  145.00

 2. Trixie loopplank in hoogte verstelbaar wit 36x90 cm

   Trixie Loopplank In Hoogte Verstelbaar Wit 36 x 90 cm
   De Trixie Loopplank In Hoogte Verstelbaar Wit van 36 x 90 cm is een loopplank voor de hond of kat, gemaakt van MDF met slipvaste laag om de bank of het bed op te komen. Deze loopplank is ideaal voor dieren die slecht ter been zijn, klein, oud of juist jong, en moeite hebben hoger gelegen plaatsen zoals de bank of het bed te bereiken. De loopplank is geschikt voor katten en kleine honden en drievoudig in hoogte verstelbaar, en verstellen op 29, 36 of 43 centimeter hoogte. Door de slipvaste laag heeft jouw dier veel grip en de loopplank is inklapbaar om hem ruimtebesparend op te bergen. Gemaakt van gelakt MDF met vilt en geschikt voor gebruik binnenshuis.

   - Loopplank voor de kat of kleine hond
   - Om hoger gelegen plaatsen als bank of bed te bereiken
   - Ideaal voor dieren die klein, oud, jong of slecht ter been zijn
   - Op drie verschillende hoogtes in te stellen (29, 36 of 42 cm)
   - Met slipvaste laag
   - Inklapbaar en ruimtebesparend op te bergen

   Afmetingen: 36 x 90 cm
   Hoogte: verstelbaar 29, 36 of 42 cm

  Lees verder
  5-7 werkdagen levertijd
  69.99

4 producten