Vlooien & Teken

Vlooien en teken zijn vervelende parasieten die het hele jaar in Nederland voorkomen. Gelukkig zijn er een hoop manieren om je hond tegen deze ongewenste beestjes te beschermen. Vlooien- en tekenmiddelen zijn er in spot-on pipetten en banden.

Spot-on producten zijn pipetjes die het baasje zelf in de nek van de hond kan aanbrengen. De werkzame stoffen worden opgenomen door de huid en verspreiden zich via de huidolie die de hond uitscheidt. Op VoorMijnDier vind je onder andere spot-on’s van Advantage en Advantix.

Een andere makkelijke en effectieve methode om je hond te beschermen is via een vlooien- en/of tekenband. Deze halsband biedt jouw hond volledige bescherming tegen ongewenste parasieten en dit tot wel acht maanden lang. De Seresto vlooienband beschermt jouw hond tegen vlooien, teken en luizen. De Scalibor tekenband beschermt tegen teken, zandvliegen en hartwormmuggen.

Heeft jouw hond op dit moment last van vlooien? Vergeet niet ook de omgeving te behandelen, stofzuig eerst grondig en gebruik vervolgens een omgevingsspray.

 1. Effipro Spray
  3 variaties
 2. Gratis e-book

  Wist je dat... 95% van de vlooien zich in de omgeving bevindt?

  Lees hier meer over vlooien bestrijden

 3. Advantage Hond
  4 variaties
Filters

1-12 van de 22 producten

Pagina