Hooi

Het belangrijkste bestanddeel van het dieet is hooi. Hooi is vezelrijk en is essentieel voor de spijsvertering van het konijn of knaagdier. Een konijn moet de hele dag eten omdat hij een snelle stofwisseling heeft en zijn spijsvertering niet stil mag te komen liggen. Hooi is caloriearm waardoor je konijn of knaagdier met een gerust hart zijn buikje hiervan rond mag eten!

Filters

7 producten

 1. Beaphar
  • Hoog ruwvezel en laag calcium gehalte
  • Ondersteunt de blaasfunctie
  • Zorg dat je knager altijd voldoende hooi heeft
  Lees verder
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, morgen in huis4.99

 2. Supreme Science Selective
   • Hoog vezelgehalte
   • Lager calciumgehalte
   • Lange vezels
  Lees verder
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, morgen in huis14.49

 3. Supreme Science Selective
  • Hoog vezelgehalte
  • Lager calciumgehalte
  • Lange vezels
  Lees verder
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, morgen in huis5.99

 4. Homefriends kruidenhooi brandnetelblad en goudsbloem 500gram

   Weidehooi van superieure kwaliteit, verrijkt met brandnetelblad en goudsbloem. Een lekkere maar vooral gezonde mix, voor extra energie en levenslust! Konijnen en veel andere knaagdieren eten alleen planten, hun spijsvertering is hier helemaal op ingesteld. Zorg daarom elke dag voor voldoende kruidenhooi om ze in topconditie te houden.

  Lees verder
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, morgen in huis2.99

 5. Homefriends kruidenhooi kamille en paardebloemblad 500gr

   Weidehooi van superieure kwalitiet, verrijkt met kamille en paardebloemblad. Een lekkere maar vooral gezonde mix, voor extra energie en levenslust! Konijnen en veel andere knaagdieren eten alleen planten, hun spijsvertering is hier helemaal op ingesteld. Zorg daarom elke dag voor voldoende kruidenhooi om ze in topconditie te houden.l

   De heilzame kruiden in Homefriends Premium Nature kruidenhooi zorgen voor extra energie en vitaliteit. Kamille is rustgevend en paardebloemblad bevordert de spijsvertering.

  Lees verder
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, morgen in huis2.99

 6. Homefriends kruidenhooi wortel en echinacea 500 gr

   Weidehooi van superieure kwaliteit, verrijkt met wortel en echinacea. Een lekkere maar vooral gezonde mix, voor extra energie en levenslust! Konijnen en veel andere knaagdieren eten alleen planten, hun spijsvertering is hier helemaal op ingesteld. Zorg daarom elke dag voor voldoende kruidenhooi om ze in topconditie te houden.

   De heilzame kruiden in Homefriends Premium Nature kruidenhooi zorgen voor extra energie en vitaliteit. Wortel is rijk aan bètacaroteen, dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A en echinacea zorgt voor immuunversterking.

  Lees verder
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, morgen in huis2.99

 7. Homefriends kruidenhooi pepermuntblad en rozenbottel 500 gr

   Weidehooi van superieure kwaliteit, verrijkt met pepermuntblad en rozenbottel. Een lekkere maar vooral gezonde mix, voor extra energie en levenslust! Konijnen en veel andere knaagdieren eten alleen planten, hun spijsvertering is hier helemaal op ingesteld. Zorg daarom elke dag voor voldoende kruidenhooi om ze in topconditie te houden.

   De heilzame kruiden in Homefriends Premium Nature kruidenhooi zorgen voor extra energie en vitaliteit. Pepermuntblad heeft een frisse, opwekkende geur en helpt tegen verkoudheid, rozenbottel is rijk aan vitaminen.

  Lees verder
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, morgen in huis2.99

Filters

7 producten