Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Vragen over je huisdier? Neem direct contact op met de dierenexpert van VoorMijnDier.

VoorMijnDier is jouw online dierenspeciaalzaak. Met een team van dierenexperts en dierenliefhebbers werken wij elke dag keihard om je hond, kat of knager het allerbeste te geven. Daardoor zijn we in korte tijd uitgegroeid tot dé webshop voor dierenproducten. In onze online winkel vind je hoogwaardige voeding van alle topmerken, de beste verzorgingsproducten en speeltjes waar je huisdier uren zoet meer kan zijn. Alles voor een blij en gezond huisdier!

Snelle en uitstekende service

VoorMijnDier staat voor razendsnelle levering en de beste service. Wat dat voor jou betekent…

  • Bestel je voor 22:00 uur en zijn de producten op voorraad? Dan wordt je bestelling morgen thuisbezorgd door PostNL.
  • Heb je een vraag over je huisdier of over een product? Stel je vraag via de chat, e-mail of telefoon aan een van onze dierenexperts.
  • Onze klanten waarderen ons met een Trustpilotscore van 4,8 uit 5. Daar zijn wij best trots op! Het is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn. Maar wij gaan voor beter: elke dag doen we er alles voor om huisdieren en hun baasjes nog iets blijer te maken.

Speciale acties via onze nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief helpen wij onze klanten met tips over voeding en verzorging, bijvoorbeeld door handige e-books en leerzame blogs. Daarnaast hebben wij wekelijks speciale acties voor jou en je huisdier. Kortingsacties, gratis speeltjes en andere cadeaus… Benieuwd? Schrijf je in en we zorgen dat je niets misloopt.

 

Maak kennis met een deel van ons team:

Marten Strikwerda

Marten Strikwerda - Labelmanager

Als labelmanager bij VoorMijnDier hou ik me bezig met strategieën en de relatie met onze leveranciers. Ik analyseer grote hoeveelheden data om informatie te krijgen waarmee we onze klanten nóg beter kunnen bedienen. Last but not least: ik ben de trotse eigenaar van de rode kater Flip. Hij is erg blij dat ik bij VoorMijnDier werk! 

Daniella van Emmerik

Daniella van Emmerik - Operations manager

Ik ben verantwoordelijk voor het distributiecentrum en de klantenservice van VoorMijnDier. Elke dag doe ik er alles aan om onze klanten een beetje blijer te maken. We werken tot 22:00 uur door om bestelde producten in te pakken zodat ze de volgende dag bezorgd kunnen worden. Samen met mijn team sta ik dagelijks klaar om via de e-mail, chat en telefoon vragen van klanten te beantwoorden. Elke dierenvraag verdient een deskundig antwoord en dat geven wij elke keer. Thuis heb ik mijn handen vol aan onze 6 lieve konijnen, waaronder Suske en Wiske op de foto.

Jelle

Jelle de Bruin - Online marketing manager

Als Online marketing manager doe ik er alles aan om onze trouwe klanten te verrassen met leuke acties en speciale aanbiedingen. Ook zorg ik ervoor dat baasjes nuttige informatie krijgen over hun huisdieren, bijvoorbeeld over voeding en verzorging. Via verschillende kanalen zoek ik naar nieuwe baasjes die we kunnen verblijden met onze razendsnelle levering en het beste advies.

Aniek

Aniek Overwijk - Klantenservice en paraveterinair

Ik werk bij VoorMijnDier als medewerker op de klantenservice en draag bij aan de inhoud van de webshop. Als ik een paar uurtjes over heb, help ik ook graag mee in het magazijn om jouw bestelling klaar te maken. Ik heb een paraveterinaire achtergrond en sta klaar om de vragen over jouw viervoeter en onze producten deskundig te beantwoorden. Thuis heb ik ook de nodige viervoeters, een hond, drie katten, vier konijnen en twee paarden lopen er rond.

Bettina

Bettina Koeneman - Klantenservice en dierenexpert

“In mijn ervaring zijn de meeste dieren niet te beroerd om een praatje te maken”. Eva Meijer (1980)

Anneliese

Anneliese Machiels - Dierenarts

Wat mijn werk als dierenarts zo leuk en bijzonder maakt, is de afwisseling. In het verleden heb ik onderzoek gedaan aan de universiteit, lesgegeven aan co-assistenten in het laatste gedeelte van hun opleiding, gewerkt als klinisch dierenarts in zowel binnen- als buitenland en gewerkt als dierenarts op Schiphol. Op dit moment werk ik onder andere voor VoorMijnDier waarbij ik vragen van klanten beantwoord, informatie deel via blogs en telefonische consults geef.