Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

🥳 Actie: Denkspellen 🥳
🥳 Actie: Denkspellen 🥳

5% korting op denkspellen & likmatten

Ontdek de wereld van mentale stimulatie voor jouw slimme huisdier met onze geselecteerde denkspellen en likmatten. Denkspellen zijn ontworpen om de mentale alertheid van honden en katten te vergroten, met uitdagende verborgen traktaties en puzzels. Likkussens bieden een heerlijke manier voor fysieke en mentale bevrediging, waarbij huisdieren hun tong en hersenen inzetten om beloningen te ontdekken.

Deze combinatie van denkspellen en likmatten is niet alleen leuk en belonend, maar ook essentieel voor het voorkomen van verveling en het versterken van de band tussen huisdier en eigenaar. Ontvang nu 5% korting op onze geselecteerde denkspellen en likmatten voor honden en katten, en geef jouw intelligente viervoeter de stimulatie die het verdient voor een gezond en gelukkig leven.  Deze actie is geldig t/m 31 maart 2024.

1-20 van de 39 producten

Pagina
 1. Fofos snuffelmat uil 60x56 cm
   Fofos Snuffelmat Uil 60X56 cm
   De Fofos Snuffelmat Uil 60X56 cm hondenspeelgoed is een interactieve snuffelmat voor honden en puppy's waarmee zij hun speurvermogen kunnen ontwikkelen. Help jouw puppy met het ontwikkelen van het speurvermogen met deze leuke snuffelmat van Fofos. Verstop wat snoepjes of brokjes onder de flapjes van deze mat kijk hoe jouw puppy zijn natuurlijke reuk-instinct ontdekt. De snuffelmat is natuurlijk ook leuk als mentale stimulatie voor volwassen honden. Deze mat heeft een kleurrijk design in de vorm van een uil. 

   Snuffelmat voor honden
   - Stimuleert het natuurlijke reuk-instinct
   - Leuk, kleurrijk design

   Afmeting_ 60X56 cm
  Lees verder
  Direct leverbaar
  24.50
  31.49

1-20 van de 39 producten

Pagina