Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Op voorraad

Royal Canin hypoallergenic kattenvoer

Vanaf: 31.95

Het is erg onprettig als je kat voedselintoleranties heeft. De Royal Canin Hypoallergenic is een volledige dieetvoeding die kan helpen. Deze volledige dieetvoeding op basis van sterk verkleind soja-eiwit bij voorkeur in overleg met je dierenarts gebruiken. Nu in nieuwe verpakking!

  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Royal Canin hypoallergenic kattenvoer 2,5kg zak
Direct leverbaar
31.95

Royal Canin hypoallergenic kattenvoer 4,5kg zak
Direct leverbaar
48.99

* Verplichte velden

Dierenkliniek Veenendaal
Dierenarts Jolijn van Leeuwen
Dierenkliniek Veenendaal

Hypoallergeen voer

Bij voedselovergevoeligheid (of voedselallergie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde eiwitten in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Wanneer er na het voeren van het eliminatiedieet vastgesteld wordt dat je ...

Lees meer

Is Royal Canin Hypoallergenic Kat geschikt voor mijn kat?

Royal Canin Hypoallergenic Kat is geschikt voor katten met een voedselovergevoeligheid. Deze hypoallergene voeding is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen te verminderen en kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van de huid en het maag-darmkanaal. Gebruik deze voeding bij ...

Lees meer
Rijst, hydrolysaat van geïsoleerd soja-eiwit, dierlijke vetten, plantaardige vezels, mineralen, hydrolysaat van gevogeltelever, sojaolie, bietenpulp, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Royal Canin hypoallergenic kattenvoer
Uw waardering