Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Op voorraad

Royal Canin anallergenic kattenvoer

Vanaf: 31.95

De Anallergenic van Royal Canin is een volledige dieetvoeding ter vermindering van voedselintoleranties. Deze voeding voor je kat is op basis van sterk verkleind (gehydrolyseerd) veren-eiwit en is in te zetten als eliminatiedieet. Nieuwe verpakking!

  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Royal Canin anallergenic kattenvoer 2kg zak
Direct leverbaar
31.95

Royal Canin anallergenic kattenvoer 4kg zak
Direct leverbaar
Koop 2 voor € 53,99 en bespaar 5%
56.95

* Verplichte velden

Dierenartsenpraktijk Dwingeloo-Appelscha
Dierenarts Renate Masselink
Dierenartsenpraktijk Dwingeloo-Appelscha

Eliminatiedieet

Bij voedselovergevoeligheid (voedselallergie of voedselintolerantie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde bestanddelen in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Om vast te stellen of jouw dier last heeft van een...

Lees meer

Voor welke katten is Royal Canin Anallergenic Kat geschikt?

Royal Canin Anallergenic Kat is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen vast te stellen en te verminderen. Royal Canin Anallergenic Kat is speciaal voor katten die zelfs overgevoelig reageren op hypoallergene voeding en is op basis van unieke, maximaal verkleinde (gehydroliseerde) veren-ei...

Lees meer
Maïszetmeel, hydrolysaat van veren met een laag molecuulgewicht (bron van L-aminozuren en oligopeptiden), kopraolie, sojaolie, plantaardige vezels, mineralen, dierlijk vet, visolie, cichoreipulp, Fructo-Oligo-Sacchariden, maltodextrine, mono- en diglyceriden van palmitinezuur en stearinezuur veresterd met citroenzuur, dextrose, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Eiwitbron: hydrolysaat van veren met een laag molecuulgewicht (bron van L-aminozuren en oligopeptiden). Bron van koolhydraten: maïszetmeel.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Royal Canin anallergenic kattenvoer
Uw waardering