Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Royal Canin anallergenic hondenvoer 8kg zak

76.95
  • Koop 3 voor € 75,41 en bespaar 2%

Bij voedselintoleranties schrijft je dierenarts vaak de Anallergenic van Royal Canin voor. Deze voeding kan gebruikt worden als eliminatiedieet of volledige dieetvoeding. De Anallergenic is op basis van sterk verkleind (gehydrolyseerd) veren-eiwit, dus de kans op een overgevoelige reactie is erg klein. Nieuwe verpakking!

  • Direct leverbaar
  • Gratis thuisbezorgd

Dierenartsenpraktijk Dwingeloo-Appelscha
Dierenarts Renate Masselink
Dierenartsenpraktijk Dwingeloo-Appelscha

Eliminatiedieet

Bij voedselovergevoeligheid (voedselallergie of voedselintolerantie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde bestanddelen in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Om vast te stellen of jouw dier last heeft van een...

Lees meer

Voor welke honden is Royal Canin Anallergenic geschikt?

Royal Canin Anallergenic Diet is speciaal ontwikkeld voor honden met voedselovergevoeligheid, ter vermindering van intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen en/of ingrediënten.

Hoe ontstaat voedselovergevoeligheid?

Voedselovergevoeligheid ontstaat wanneer een hond overgevoelig is voor een bepaald bestanddeel in de voeding. Het bestand...

Lees meer
Maïszetmeel, hydrolysaat van veren met een laag molecuulgewicht (bron van L-aminozuren en oligopeptiden), kopraolie, sojaolie, mineralen, plantaardige vezels, cichoreipulp, Fructo-Oligo-Sacchariden, visolie, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, dierlijk vet, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).


Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!