Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Op voorraad

Royal Canin anallergenic hondenvoer

Vanaf: 32.99

Bij voedselintoleranties schrijft je dierenarts vaak de Anallergenic van Royal Canin voor. Deze voeding kan gebruikt worden als eliminatiedieet of volledige dieetvoeding. De Anallergenic is op basis van sterk verkleind (gehydrolyseerd) veren-eiwit, dus de kans op een overgevoelige reactie is erg klein. Nieuwe verpakking!

  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Royal Canin anallergenic hondenvoer 3kg zak
Direct leverbaar
32.99

Royal Canin anallergenic hondenvoer 8kg zak
Direct leverbaar
Koop 3 voor € 59,99 en bespaar 5%
62.99

* Verplichte velden

Dierenartsenpraktijk Dwingeloo-Appelscha
Dierenarts Renate Masselink
Dierenartsenpraktijk Dwingeloo-Appelscha

Eliminatiedieet

Bij voedselovergevoeligheid (voedselallergie of voedselintolerantie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde bestanddelen in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Om vast te stellen of jouw dier last heeft van een...

Lees meer

Voor welke honden is Royal Canin Anallergenic Hond geschikt?

Royal Canin Anallergenic Hond is speciaal ontwikkeld voor de vermindering van intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen en/of ingrediënten.

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies Royal Canin Veterinary

Gebruik deze voeding bij voorkeur in overleg met je dierenarts. De geadviseerde gebruiksduur van Anallergenic is 3-8 weken. Als de intolerantieverschijnselen verdwijnen, kan ...

Lees meer
Maïszetmeel, hydrolysaat van veren met een laag molecuulgewicht (bron van L-aminozuren en oligopeptiden), kopraolie, sojaolie, mineralen, plantaardige vezels, cichoreipulp, Fructo-Oligo-Sacchariden, visolie, mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, dierlijk vet, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Royal Canin anallergenic hondenvoer
Uw waardering