Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Op voorraad

Prins Vitalcare Senior 12+

€ 47,95

Geef je lieve senior de voeding die hij nodig heeft. De Prins VitalCare Senior 12+ is speciaal afgestemd op zijn voedingsbehoeften, houdt zijn gewrichten soepel en ondersteunt zijn immuunsysteem. Deze voeding stimuleert ook zijn eetlust. Kies hieronder een verpakking.

  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Prins Vitalcare Senior 12+ 5kg
3-5 werkdagen levertijd
47.95

* Verplichte velden

Waarom Prins VitalCare Senior 12+?

De Senior is een krokante voeding die is ontwikkeld voor oudere katten vanaf 12 jaar. Oudere katten hebben andere voedingsbehoeften. Deze voeding van Prins is daarop afgestemd. Het biedt ondersteuning aan de gewrichten en het immuunsysteem. Bovendien heeft de Senior 12+ een remmende werking op het ontstaan van ouderdomskwalen.

Kenmerken van Prins VitalCare S...

Lees meer
Maïs, rijst, gedehydreerd gevogelte, maïsgluten, dierlijk vet (gevogelte, rund), dierlijk eiwitextract, gedroogde bietenpulp, cellulose, heel eipoeder, zalmolie (1.5%), gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, gist, mineralen, gistextract (bron van bèta-glucanen) (0.05%), resist kruiden (siberean ginseng, deer antler, schizandra, ho shou wu/ polygonum, ganoderma red) (0.05%), fructooligosaccharide (FOS) en plantenextracten.