ACTIE volumevoordeel bij diervoeding v.a. 75,-

 

Prins petfoods Prins Procare Grainfree hondenvoer Prins ProCare Croque hondenvoer Prins Fit Selection hondenvoer Prins NatureCare Prins NatureCare kattenvoer Prins Train & Care / Play & Care Prins VitalCare

Prins is meer dan voeding.

Prins is meer dan een producent van diervoeding. Het is een familiebedrijf met een missie: het welzijn van dieren verbeteren. Daarom maken ze diervoeding met 100% natuurlijk producten voor honden en katten in alle levensfases. Alle producten van Prins zijn 100% natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij. Prins staat dicht bij baasjes en hun dieren en levert daarom voeding op maat: kwaliteit met een persoonlijke touch. Ontdek welke voeding van Prins bij jouw huisdier past.

Een familiebedrijf van Nederlandse bodem

Het begon allemaal in 1963. Toen begon de eerste generatie van de familie Verkade met het produceren van diervoeding. Vanaf het begin heeft deze familie zich met hart en ziel toegelegd op deze tak van sport. Inmiddels hebben drie generaties dit werk ter harte genomen. Het resultaat? Prins is uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland. Er wordt niet alleen kwaliteitsdiervoeding geproduceerd; Prins is ook uitgegroeid tot een centrum van educatie en beleving. Ondanks al deze successen is Prins nog steeds een familiebedrijf met een missie: voeding op maat voor elke hond of kat.

Natuurlijk en duurzaam

Er wordt goed nagedacht over de producten van Prins. Niet alleen over de smaak, maar ook over de omgeving. Alle producten van Prins zijn dan ook 100% natuurlijk. Bovendien worden er geen proefdieren gebruikt bij het produceren van de voeding. Het voer van Prins is dus van A-Z goed voor dieren. Het welzijn van dieren staat volledig centraal.

Filters

1-10 van de 25 producten

Pagina
 1. Prins ProCare Sport-Life Excellent

   Heb je een sportieve hond die regelmatig een topprestatie moet leveren? De energierijke ProCare Sport-Life Excellent geeft hem wat hij nodig heeft om te presteren. Blijf bewust in beweging met je energieke hond! Kies hieronder een verpakking.

  Lees verder
 2. Prins Fit selection zalm en rijst hondenbrokken

   Heerlijke voeding met zalm en rijst voor honden van (middel)grote rassen tot 8 jaar oud. Deze brokken zijn onweerstaanbaar lekker en bevorderen het kauwen en de spijsvertering. Met hoogwaardige ingrediënten.

  Lees verder
  Prins Fit Selection Hond Zalm&Rijst 2kg

  2-3 werkdagen levertijd
  13.95
  Prins Fit Selection Hond Zalm&Rijst 15kg

  Koop 2 voor € 56,95 en bespaar 3%
  2-3 werkdagen levertijd
  58.50
 3. Prins Fit Selection Kattenvoeding Mix 10kg
   Een onweerstaanbaar lekkere complete voeding voor je kat die je kat zal stimuleren goed te kauwen. De Prins Fit Selection Mix helpt je kat fit en gezond te blijven.
  Lees verder
  Koop 2 voor 41.95 en bespaar 6%
  2-3 werkdagen levertijd
  44.50

 4. Prins procare lamb rice Hypoallergenic

   Sommige honden reageren gevoelig op bepaalde voedingsstoffen. De ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is op basis van één dierlijk eiwit, lam. Daarnaast ondersteunt het de darmflora, de vacht en de huid.

  Lees verder
  Prins Procare Lamb&Rice Hypoallergenic 3kg

  2-3 werkdagen levertijd
  17.75
  Prins Procare Lamb&Rice Hypoallergenic 15kg

  Koop 2 voor € 54,75 en bespaar 3%
  Direct leverbaar
  56.25
 5. Prins Procare Lamb&Rice Senior Hypoallergic

   De ProCare Lamb & Rice Senior Hypoallergic is op basis van één dierlijk eiwit, lam. Deze volledige voeding is hypoallergeen, dus minder kans op een overgevoeligheidsreactie. Daarnaast ondersteunt het het immuunsysteem, spieren en gewrichten.

  Lees verder
  Prins Procare Lamb&Rice Senior Hypoallergic 3kg

  2-3 werkdagen levertijd
  17.95
  Prins Procare Lamb&Rice Senior Hypoallergic 15kg

  Koop 2 voor € 55,25 en bespaar 3%
  2-3 werkdagen levertijd
  56.75
 6. Prins Procare Light Low Calorie

   Deze voeding is speciaal voor honden met overgewicht. De ProCare LIGHT Low Calorie helpt je hond op een verantwoorde manier weer het gezonde gewicht te bereiken. Laag in vetgehalte en rijk aan vezels!

  Lees verder
  Prins Procare Light Low Calorie 3kg

  2-3 werkdagen levertijd
  15.75
  Prins Procare Light Low Calorie 7,5kg

  2-3 werkdagen levertijd
  32.25
 7. Prins Procare Puppy&Junior Perfect Start

   Geef je puppy of jonge hond een vliegende start met deze kwaliteitsvoeding van Prins. Deze voeding ondersteunt het skelet, het immuunsysteem en is rijk aan eiwit dankzij de ingrediënten kip en kalkoen. Een sterke basis!

  Lees verder
  Prins Procare Puppy&Junior Perfect Start 3kg

  2-3 werkdagen levertijd
  14.50
  Prins Procare Puppy&Junior Perfect Start 7,5kg

  Koop 2 voor € 29,50 en bespaar 4%
  2-3 werkdagen levertijd
  30.75
 8. Prins ProCare RESIST CALM

   Een verlaagde weerstand kan veel oorzaken hebben. De ProCare Resist Calm ondersteunt het immuunsysteem van je hond en zorgt dat hij minder last heeft van stress en spanning. Verrijkt met kruidenextracten!

  Lees verder
  Prins Procare Resist Calm 3kg

  2-3 werkdagen levertijd
  15.75
  Prins Procare Resist Calm 7,5kg

  2-3 werkdagen levertijd
  32.25
 9. Prins Procare Senior Support

   Geef je oudere hond extra ondersteuning met de SENIOR SUPPORT. Deze voeding biedt extra ondersteuning aan de nieren, spieren en gewrichten, zodat hij zich zo lang mogelijk goed blijft voelen.

  Lees verder
  Prins Procare Senior Support 3kg

  2-3 werkdagen levertijd
  14.95
  Prins Procare Senior Support 15kg

  Koop 2 voor € 51,25 en bespaar 3%
  2-3 werkdagen levertijd
  52.75
 10. Prins procare standard fit
   Prins heeft de Standard Fit ontwikkeld: perfecte voeding voor volwassen honden met een gemiddeld energieverbruik. Deze allround voeding ondersteunt de darmflora en helpt je hond in topconditie te blijven.
  Lees verder
  Prins Procare Standard Fit 3kg

  2-3 werkdagen levertijd
  13.95
  Prins Procare Standard Fit 15kg

  Koop 2 voor € 44,50 en bespaar 3%
  Direct leverbaar
  45.95
Filters

1-10 van de 25 producten

Pagina