Dit zijn de winnaars van de huisdier fotowedstrijd

De afgelopen weken zijn we overspoeld met prachtige, grappige en lieve lentefoto’s van jullie huisdieren. De fotowedstrijd was duidelijk een groot plezier voor mens en dier. Het was een bijna onmogelijke taak om uit al die mooie inzendingen winnaars te kiezen. Maar het is ons gelukt.

De inzenders van de volgende 5 foto's winnen deze afgedrukt op een 30 x 40 cm. canvasdoek!

Nicky van Stephanie

Hier een zonnige foto van onze kanjer Nicky tussen de narcissen.

 

Riesenschnauzer van Marianne

Hierbij onze Riesenschnauzer, genietend van het zonnetje in de tuin

 

2 kleine bengels van Alana

2 kleine bengels perfect op de foto!! Natuurlijke foto, ik denk dat, van de duizenden fotos die ik van ze heb gemaakt, dat deze altijd de beste blijft. Staan er prachtig op en de zonnestralen erbij. Spring is coming

 

Nora van Ien

Hierbij een foto van mijn jonge Noorse Boskat Nora, voor het eerst buiten, wel aan een lijntje, op het terras genieten van de zon, lekker op een stoel zitten.. Ze vindt het heerlijk buiten.

 

EXTRA WINNAAR: hulphonden van Monika

Hierbij een schitterende foto van onze dochtertje haar 2 hulp honden. Het lijkt ons fantastisch om het canvasdoek aan onze dochtertje te schenken. Ze heeft al veel mee gemaakt , waarbij haar hulphonden er altijd zijn voor haar. 2e paasdag heeft onze dochtertje ons maar ook 3 andere gezinnen gered van een brand. En als klap op de vuurpijl mochten we vorige week ook nog eens onze andere honden kanjer laten hemelen. Zou haar graag in het zonnetje willen zetten, omdat ze dit ook echt verdiend.