Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

1-20 van de 666 producten

Pagina
 1. Trixie rugtas timon zwart 34x30x44 cm
   Trixie Rugtas Timon Zwart 34X30X44 cm
   Deze Trixie Rugtas Timon Zwart van 34X30X44 cm is een fijne rugtas waarmee je je hond overal mee naartoe op reis neemt. 
   Heb jij een hond die graag met je mee op pad gaat? Dan is deze handige hondendraagtas van Trixie iets voor jullie! De Trixie Timon tas is uitgevoerd als rugtas die gemaakt van degelijk polyester en extra zacht gevoerd is met schapenvacht look. De traploos verstelbare taille- en schouderriemen maken dat de tas helemaal aan jouw lichaam aan te passen is en het draagcomfort hoog is, net als de anatomische gevormde schouderriemen en de tailleriem die zorgt voor optimale verdeling van het gewicht. De tas is aan de voorkant en bovenkant te openen en heeft gaas inzetstukjes, zodat jouw hond voldoende ventilatie heeft en indien gewenst ook lekker met je mee kan kijken. Een geïntegreerde korthouder zorgt ervoor dat de hond niet onverwachts uit de tas kan springen. Verder is de tas voorzien van reflecterende stroken zodat jullie goed opvallen in het donker. Waar je ook naartoe gaat, met de Timon hondentas van Trixie gaan jouw lieveling en zijn spulletjes dus altijd comfortabel met je mee! 

   - Handige hondentas, in de vorm van een rugzak
   - Extra zacht gevoerd, met uitneembare bekleding
   - Verstelbare taille- en schouderriemen
   - Met reflecterende stroken voor goede zichtbaarheid


   Afmetingen: 34X30X44 cm
  Lees verder
  69.99
  Niet voorradig
 2. Trixie vliegtuigtas gate zwart 45x28x25 cm
   Trixie Vliegtuigtas Gate Zwart 45X28X25 cm 
   De Trixie Vliegtuigtas Gate Zwart 45X28X25 cm is een handige draagtas voor jouw kat of kleine hond tot 7 kg, speciaal op maat om als handbagage mee te mogen in het vliegtuig. Mag jouw dier met jou mee in de cabine? Bij sommige luchtvaartmaatschappijen hoeven dieren niet perse in het ruim mee, maar mogen zij tot een bepaald gewicht/formaat ook met jouw meereizen in de cabine. Deze tas van Trixie is speciaal ontworpen om binnen te toegestane afmetingen voor handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen te vallen. De tas is gemaakt van vormvast EVA met hoogwaardig polyester en is geschikt om aan een trolley te bevestigen. Je kunt de tas aan de voor-, zij- en bovenkant openen voor voldoende toegang tot jouw dier. De tas is voorzien van een handgreep, een afneembare schouderriem en een korthouder die voorkomt dat jouw dier uit de tas kan springen. In het buitenvak kun je spullen voor jouzelf of jouw dier opbergen. Bovendien is de bodemplaat gevoerd én waterdicht, en verwijderbaar. Een handige tas om jouw dier als 'handbagage' mee te kunnen nemen in het vliegtuig!
   Let op: check altijd bij jouw luchtvaartmaatschappij of jouw dier mee mag in de cabine en wat de toegestane afmetingen zijn!

   - Vliegtuigtas voor huisdieren tot 7 kg
   - Door zijn specifieke bij de meeste vliegtuigmaatschappijen toegestaan om mee te nemen als handbagage
   - Van vormvast EVA met hoogwaardig polyester
   - Aan zijkant, voorkant en bovenkant te openen
   - Met een handgreep en afneembare schouderriem
   - Voorzien van een buitenvak
   - Met geïntegreerde korthouder

   Afmetingen: 45X28X25 cm 
   Geschikt voor dieren tot 7 kg 
  Lees verder
  79.99
  Niet voorradig
 3. Trixie vliegtuigtas plane zwart 44x28x25 cm
   Trixie Vliegtuigtas Plane Zwart 44X28X25 cm 
   De Trixie Vliegtuigtas Plane Zwart 44X28X25 cm is een handige draagtas voor jouw kat of kleine hond tot 7 kg, speciaal op maat om als handbagage mee te mogen in het vliegtuig. Mag jouw dier met jou mee in de cabine? Bij sommige luchtvaartmaatschappijen hoeven dieren niet perse in het ruim mee, maar mogen zij tot een bepaald gewicht/formaat ook met jou meereizen in de cabine. Deze tas van Trixie is speciaal ontworpen om binnen te toegestane afmetingen voor handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen te vallen. De tas is gemaakt van vormvast EVA met hoogwaardig polyester en is geschikt om aan een trolley te bevestigen. Je kunt de tas aan de voor-, zij- en bovenkant openen voor voldoende toegang tot jouw dier. De tas is voorzien van handgrepen, een afneembare schouderriem en een korthouder die voorkomt dat jouw dier uit de tas kan springen. In het buitenvak kun je spullen voor jouzelf of jouw dier opbergen. Bovendien is de bodemplaat gevoerd én waterdicht, en verwijderbaar. Een handige tas om jouw dier als 'handbagage' mee te kunnen nemen in het vliegtuig!
   Let op: check altijd bij jouw luchtvaartmaatschappij of jouw dier mee mag in de cabine en wat de toegestane afmetingen zijn!

   - Vliegtuigtas voor huisdieren tot 7 kg
   - Door zijn specifieke bij de meeste vliegtuigmaatschappijen toegestaan om mee te nemen als handbagage
   - Van vormvast EVA met hoogwaardig polyester
   - Aan zijkant, voorkant en bovenkant te openen
   - Met handgrepen en afneembare schouderriem
   - Voorzien van een buitenvak
   - Met geïntegreerde korthouder

   Afmetingen: 44X28X25 cm 
   Geschikt voor dieren tot 7 kg 
  Lees verder
  5-7 werkdagen levertijd
  89.99

 4. Trixie vliegtuigtas fly zwart 45x28x25 cm
   Trixie Vliegtuigtas Fly Zwart 45X28X25 cm 
   De Trixie Vliegtuigtas Fly Zwart 45X28X25 cm is een handige draagtas voor jouw kat of kleine hond tot 7 kg, speciaal op maat om als handbagage mee te mogen in het vliegtuig. Mag jouw dier met jou mee in de cabine? Bij sommige luchtvaartmaatschappijen hoeven dieren niet perse in het ruim mee, maar mogen zij tot een bepaald gewicht/formaat ook met jouw meereizen in de cabine. Deze tas van Trixie is speciaal ontworpen om binnen te toegestane afmetingen voor handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen te vallen. De tas is gemaakt van vormvast EVA met hoogwaardig polyester en is geschikt om aan een trolley te bevestigen. Je kunt de tas aan de voor-, zij- en bovenkant openen voor voldoende toegang tot jouw dier. De tas is voorzien van twee handgrepen, een afneembare schouderriem en een korthouder die voorkomt dat jouw dier uit de tas kan springen. In het buitenvak kun je spullen voor jouzelf of jouw dier opbergen. Bovendien is de bodemplaat gevoerd én waterdicht, en verwijderbaar. Een handige tas om jouw dier als 'handbagage' mee te kunnen nemen in het vliegtuig!
   Let op: check altijd bij jouw luchtvaartmaatschappij of jouw dier mee mag in de cabine en wat de toegestane afmetingen zijn!

   - Vliegtuigtas voor huisdieren tot 7 kg
   - Door zijn specifieke bij de meeste vliegtuigmaatschappijen toegestaan om mee te nemen als handbagage
   - Van vormvast EVA met hoogwaardig polyester
   - Aan zijkant, voorkant en bovenkant te openen
   - Met twee handgrepen en afneembare schouderriem
   - Voorzien van een buitenvak
   - Met geïntegreerde korthouder

   Afmetingen: 45X28X25 cm 
   Geschikt voor dieren tot 7 kg 
  Lees verder
  5-7 werkdagen levertijd
  84.99

 5. Imac reismand carry 60 antraciet 60x40x40 cm

   Imac Vervoersbox Carry 60 Antraciet 60 x 40 x 40 cm 
   De Imac Vervoersbox Carry 60 Antraciet 60 x 40 x 40 cm is een handige vervoersbox met metalen traliedeur.
   Deze comfortabele transportbox is perfect om jouw kat, konijn of kleine hond mee op reis te nemen. De box is gemaakt van stevig, niet-giftig kunststof dat eenvoudig te reinigen is. Met vijf clips kun je gehele bovenkant verwijderen om nog gemakkelijker bij jouw dier te komen. Ook de traliedeur aan de voorzijde kan indien gewenst in zijn geheel verwijderd worden. 
   Ook is de Carry 60 voorzien van een handvat én gemaakt in overeenstemming met de IATA richtlijnen, waardoor hij geschikt bevonden wordt voor vliegen met de meeste luchtvaartmaatschappijen. Vraag dit altijd na bij jouw luchtvaartmaatschappij voor je op reis gaat!

   - Comfortabele transportbox voor konijnen, katten en kleine honden
   - Met traliedeur
   - Voorzien van gaten voor voldoende ventilatie
   - Voldoet aan de IATA-richtlijnen, vraag aan jouw luchtvaartmaatschappij of deze carrier geschikt is voor vliegreizen

   Afmetingen: 60 x 40 x 40 cm 

  Lees verder
  26.24
  37.99
  Niet voorradig
 6. Trixie soft kennel easy reisbench grijs 95x69x63 cm
   Trixie Soft Kennel Easy Reisbench Grijs 95X69X63 cm 
   De Trixie Soft Kennel Easy Reisbench Grijs 95X69X63 cm is een reisbench voor de hond, met stevig metalen frame, stoffen omheining en ligmat met schapenvachtlook. Ideaal om mee te nemen wanneer jij met jouw hond of kat op visite, of reis of naar beurzen of tentoonstellingen gaat! Deze gemakkelijk op te zetten mobiele kennel voor de hond bestaat uit een stevig metalen frame, met een omlijsting van polyester. De gaas inzetstukken zijn gemakkelijk op te rollen en zorgen voor een goede ventilatie. De bench is aan drie kanten te openen voor een goede bereikbaarheid tot het dier en door de drie handgrepen gemakkelijk te verplaatsen. De bench is voorzien van een ligmat met schapenvachtlook (polyester) voor meer comfort voor het dier. De vorm en het uiterlijk van de bench  maken hem geschikt voor vele mogelijkheden.

   - Mobiele softbench voor de hond van polyester
   - Ideaal voor op reis, op visite of op tentoonstellingen
   - Aan drie kanten te openen
   - Gaas-inzetstukken voor voldoende ventilatie
   - Met ligmat
   - Voorzien van een stalen frame voor veel stevigheid 

   Afmetingen: 95X69X63 cm 
  Lees verder
  119.00
  Niet voorradig
 7. Trixie soft kennel easy reisbench grijs 71x51x49 cm
   Trixie Soft Kennel Easy Reisbench Grijs 71X51X49 cm 
   De Trixie Soft Kennel Easy Reisbench Grijs 71X51X49 cm is een reisbench voor de hond, met stevig metalen frame, stoffen omheining en ligmat met schapenvachtlook. Ideaal om mee te nemen wanneer jij met jouw hond of kat op visite, of reis of naar beurzen of tentoonstellingen gaat! Deze gemakkelijk op te zetten mobiele kennel voor de hond bestaat uit een stevig metalen frame, met een omlijsting van polyester. De gaas inzetstukken zijn gemakkelijk op te rollen en zorgen voor een goede ventilatie. De bench is aan drie kanten te openen voor een goede bereikbaarheid tot het dier en door de drie handgrepen gemakkelijk te verplaatsen. De bench is voorzien van een ligmat met schapenvachtlook (polyester) voor meer comfort voor het dier. De vorm en het uiterlijk van de bench  maken hem geschikt voor vele mogelijkheden.

   - Mobiele softbench voor de hond van polyester
   - Ideaal voor op reis, op visite of op tentoonstellingen
   - Aan drie kanten te openen
   - Gaas-inzetstukken voor voldoende ventilatie
   - Met ligmat
   - Voorzien van een stalen frame voor veel stevigheid 

   Afmetingen: 71X51X49 cm 
  Lees verder
  89.99
  Niet voorradig
 8. Trixie be eco gerecycled vervoersbox giona grijs / antraciet 4 50x70x51 cm
   Trixie Be Eco Gerecycled Vervoersbox Giona Grijs/Antraciet 50X70X51 cm
   De Trixie Be Eco Gerecycled Vervoersbox Giona Grijs/Antraciet 50X70X51 cm met IATA-set is een duurzame transportbox voor hond of kat, geschikt voor de meeste vliegreizen. Deze mooie vervoersbox voor hond of kat is superieur op vele vlakken: de Giona-vervoersbox is om te beginnen eco-friendly, daar hij is gemaakt van gerecycled kunststof. Daarnaast wordt deze box geleverd met IATA-set, en wordt hij door bijna alle luchtvaartmaatschappijen geaccepteerd voor vliegreizen (let op: vraag dit altijd na bij jouw luchtvaartmaatschappij!). De kunststof box is voorzien van een metalen deur met vergrendelbare snapsluitingen voor meer veiligheid en heeft tegens een handvat waardoor je de box voort kunt trekken wanneer deze van wielen wordt voorzien. De wielen zijn los verkrijgbaar (Trixie artikel 39899). 

   - Duurzame transportbox voor honden en katten
   - Van gerecycled kunststof, zeer milieu-vriendelijk
   - Met IATA-set, goedgekeurd door de meeste luchtvaartmaatschappijen (vraag dit altijd na bij jouw luchtvaartmaatschappij)
   - Met handvat om de box voor te trekken
   - Uit te breiden met wielen, los verkrijgbaar (artikel 39899)

   Afmeting_ 50X70X51 cm 
  Lees verder
  79.99
  Niet voorradig
 9. Trixie hondenbuggy grijs 47x80x100 cm tot 15 kg

   Trixie Hondenbuggy Grijs 47X80X100 cm
   De Trixie Hondenbuggy Grijs 47X80X100 cm is een inklapbare hondenbuggy met vier wielen, eenhandsbediening en parkeerremmen. Deze buggy zorgt ervoor dat ook oude, zieke, angstige of zeer jonge honden en katten mee op pad kunnen. De buggy is comfortabel en veilig door de vier wielen, die voor meer stabiliteit zorgen, en de twee parkeerremmen. Bedienen kan met één hand door de duwstang_ zo kun je ook nog een andere hond aan de lijn meenemen. De duwstang, fleshouder en het mandje zijn bovendien gevoerd voor meer comfort. Een grote achterklep helpt bij het in en uitstappen en de korthouders (twee stuks) voorkomen dat het dier per ongeluk uit de buggy kan springen. Je kunt de buggy deels of geheel afgesloten gebruiken door de ritssluitingen en hem zo aanpassen op elk weertype en elke passagier. Ook in dichte toestand is er voldoende ventilatie en zicht door de gaas-inzetstukjes. Deze buggy komt met een uitneembaar kussen met afneembare bekleding. 

   - Stabiele, comfortabele buggy voor oude, jonge, angstige of zieke dieren
   - Met één hand te bedienen door duwstang, gevoerd
   - Gaas inzetstukjes zorgen voor voldoende ventilatie en zicht
   - Voorzien van twee parkeerremmen
   - Grote achterklep vergemakkelijkt het in- en uitstappen

   Afmetingen: 47X80X100 cm 
   Maximaal draaggewicht: 11 kg

  Lees verder
  5-7 werkdagen levertijd
  89.99

 10. Trixie loopplank 3 voudig inklapbaar grijs 39 x 150 cm

   Trixie Loopplank 3 Voudig Inklapbaar Grijs 39X150 cm
   Trixie Loopplank 3 Voudig Inklapbaar Grijs 39X150 cm is een loopplank voor honden met een slipvast loopvlak, ook bij nattigheid. Dankzij de rubberen anti-slip voetjes krijgt jouw hond meer grip wanneer hij de loopplank afloopt. Doordat het een inklapbare loopplank is, is deze loopplank compact op te bergen. Zodra je de loopplank heb ingeklapt kan je het makkelijk op tillen door middel van het handvat. 

   - Slipvast loopvlak, ook bij nattigheid
   - Compact op te bergen
   - Rubberen anti-slip voetjes
   - Met handvat
   - gewicht 3,8 kg

   Afmeting_ 39X150 cm 

  Lees verder
  5-7 werkdagen levertijd
  59.99

 11. Trixie loopplank in hoogte verstelbaar wit 36 × 90 cm

   Trixie Loopplank In Hoogte Verstelbaar Wit 36 x 90 cm 
   De Trixie Loopplank In Hoogte Verstelbaar Wit van 36 x 90 cm is een loopplank voor de hond of kat, gemaakt van MDF met slipvaste laag om de bank of het bed op te komen. Deze loopplank is ideaal voor dieren die slecht ter been zijn, klein, oud of juist jong, en moeite hebben hoger gelegen plaatsen zoals de bank of het bed te bereiken. De loopplank is geschikt voor katten en kleine honden en drievoudig in hoogte verstelbaar, en verstellen op 29, 36 of 43 centimeter hoogte. Door de slipvaste laag heeft jouw dier veel grip en de loopplank is inklapbaar om hem ruimtebesparend op te bergen. Gemaakt van gelakt MDF met vilt en geschikt voor gebruik binnenshuis.

   - Loopplank voor de kat of kleine hond
   - Om hoger gelegen plaatsen als bank of bed te bereiken
   - Ideaal voor dieren die klein, oud, jong of slecht ter been zijn
   - Op drie verschillende hoogtes in te stellen (29, 36 of 42 cm)
   - Met slipvaste laag
   - Inklapbaar en ruimtebesparend op te bergen 

   Afmetingen: 36 x 90 cm
   Hoogte: verstelbaar 29, 36 of 42 cm

  Lees verder
  5-7 werkdagen levertijd
  69.99

 12. Trixie reismand grijs 55x40x40 cm
   Trixie Reismand Grijs 40x40x55 cm
   Met deze Trixie Reismand Grijs van 40 x 40 x 55 centimeter heeft jouw hond of kat op elke show of bij visite een eigen bench!

   Deze handige mobiele bench van Trixie is gemaakt van polyester. Daardoor is de reismand lichtgewicht, snel op te zetten en eenvoudig op te vouwen. De bench komt met een handige transporttas, zodat je de reismand gemakkelijk mee kunt nemen naar elke gewenste bestemming. Ideaal voor shows, op reis of op visite. Met de lussen aan de onderkant en bijgeleverde haringen kun je de bench gemakkelijk overal stevig vastzetten, zodat je er ook buiten gebruik van kunt maken. 
   Ook voor je dier is de bench comfortabel; de bodemplaat is bekleed met fleece en rondom de bench zijn gaasstukjes ingezet, voor goede ventilatie. Bovendien is de deur volledig uitritsbaar voor makkelijke toegang tot je dier en is de bench eenvoudig schoon te maken. Een fijn plekje voor ieder dier waar je ook heen gaat dus! 

   - Gemaakt van polyester, dus lichtgewicht en makkelijk te vervoeren en schoon te maken
   - Met transporttas om de bench makkelijk mee te nemen
   - Met drie zijvakken voor het opbergen van spullen
   - Met lussen en haringen voor stevige plaatsing 
   - Met gaas-inzetstukjes voor ventilatie, die je ook af kunt dekken indien gewenst

   Afmetingen: 40 x 40 x 55 cm
  Lees verder
  5-7 werkdagen levertijd
  37.99

 13. Trixie reismand grijs 47x32x32 cm
   Trixie Reismand Grijs 32x32x47 cm
   Met deze blauwe Trixie Reismand van 32 x 32 x 47 centimeter heeft jouw hond of kat op elke show of bij visite een eigen bench!

   Deze handige mobiele bench van Trixie is gemaakt van polyester. Daardoor is de reismand lichtgewicht, snel op te zetten en eenvoudig op te vouwen. De bench komt met een handige transporttas, zodat je de reismand gemakkelijk mee kunt nemen naar elke gewenste bestemming. Ideaal voor shows, op reis of op visite. Met de lussen aan de onderkant en bijgeleverde haringen kun je de bench gemakkelijk overal stevig vastzetten, zodat je er ook buiten gebruik van kunt maken. 
   Ook voor je dier is de bench comfortabel; de bodemplaat is bekleed met fleece en rondom de bench zijn gaasstukjes ingezet, voor goede ventilatie. Bovendien is de deur volledig uitritsbaar voor makkelijke toegang tot je dier en is de benche eenvoudig schoon te maken. Een fijn plekje voor ieder dier waar je ook heen gaat dus! 

   - Gemaakt van polyester, dus lichtgewicht en makkelijk te vervoeren en schoon te maken
   - Met transporttas om de bench makkelijk mee te nemen
   - Met drie zijvakken voor het opbergen van spullen
   - Met lussen en haringen voor stevige plaatsing 
   - Met gaas-inzetstukjes voor ventilatie, die je ook af kunt dekken indien gewenst


   Afmetingen: 32 x 32 x 47 cm
  Lees verder
  5-7 werkdagen levertijd
  27.99

 14. Trixie reismand grijs 60x50x50 cm
   Trixie Reismand Grijs 50x50x60 cm
   Met deze Trixie Reismand van 50 x 50 x 60 centimeter heeft jouw hond of kat op elke show of bij visite een eigen bench!

   Deze handige mobiele bench van Trixie is gemaakt van polyester. Daardoor is de reismand lichtgewicht, snel op te zetten en eenvoudig op te vouwen. De bench komt met een handige transporttas, zodat je de reismand gemakkelijk mee kunt nemen naar elke gewenste bestemming. Ideaal voor shows, op reis of op visite. Met de lussen aan de onderkant en bijgeleverde haringen kun je de bench gemakkelijk overal stevig vastzetten, zodat je er ook buiten gebruik van kunt maken. 
   Ook voor je dier is de bench comfortabel; de bodemplaat is bekleed met fleece en rondom de bench zijn gaasstukjes ingezet, voor goede ventilatie. Bovendien is de deur volledig uitritsbaar voor makkelijke toegang tot je dier en is de bench eenvoudig schoon te maken. Een fijn plekje voor ieder dier waar je ook heen gaat dus! 

   - Gemaakt van polyester, dus lichtgewicht en makkelijk te vervoeren en schoon te maken
   - Met transporttas om de bench makkelijk mee te nemen
   - Met drie zijvakken voor het opbergen van spullen
   - Met lussen en haringen voor stevige plaatsing 
   - Met gaas-inzetstukjes voor ventilatie, die je ook af kunt dekken indien gewenst

   Afmetingen: 50 x 50 x 60 cm
  Lees verder
  5-7 werkdagen levertijd
  44.99

 15. Trixie reismand grijs 95x70x75 cm
   Trixie Reismand Grijs 70x75x95 cm
   Met deze Trixie Reismand van 70 x 75 x 95 centimeter heeft jouw hond of kat op elke show of bij visite een eigen bench!

   Deze handige mobiele bench van Trixie is gemaakt van polyester. Daardoor is de reismand lichtgewicht, snel op te zetten en eenvoudig op te vouwen. De bench komt met een handige transporttas, zodat je de reismand gemakkelijk mee kunt nemen naar elke gewenste bestemming. Ideaal voor shows, op reis of op visite. Met de lussen aan de onderkant en bijgeleverde haringen kun je de bench gemakkelijk overal stevig vastzetten, zodat je er ook buiten gebruik van kunt maken. 
   Ook voor je dier is de bench comfortabel; de bodemplaat is bekleed met fleece en rondom de bench zijn gaasstukjes ingezet, voor goede ventilatie. Bovendien is de deur volledig uitritsbaar voor makkelijke toegang tot je dier en is de bench eenvoudig schoon te maken. Een fijn plekje voor ieder dier waar je ook heen gaat dus! 

   - Gemaakt van polyester, dus lichtgewicht en makkelijk te vervoeren en schoon te maken
   - Met transporttas om de bench makkelijk mee te nemen
   - Met drie zijvakken voor het opbergen van spullen
   - Met lussen en haringen voor stevige plaatsing 
   - Met gaas-inzetstukjes voor ventilatie, die je ook af kunt dekken indien gewenst


   Afmetingen: 70 x 75 x 95 cm
  Lees verder
  5-7 werkdagen levertijd
  64.99

 16. Trixie reismand grijs 80x55x65 cm
   Trixie Reismand Grijs 55x65x80 cm
   Met deze Trixie Reismand van 55 x 65 x 80 centimeter heeft jouw hond of kat op elke show of bij visite een eigen bench!
   Deze handige mobiele bench van Trixie is gemaakt van polyester. Daardoor is de reismand lichtgewicht, snel op te zetten en eenvoudig op te vouwen. De bench komt met een handige transporttas, zodat je de reismand gemakkelijk mee kunt nemen naar elke gewenste bestemming. Ideaal voor shows, op reis of op visite. Met de lussen aan de onderkant en bijgeleverde haringen kun je de bench gemakkelijk overal stevig vastzetten, zodat je er ook buiten gebruik van kunt maken. 
   Ook voor je dier is de bench comfortabel; de bodemplaat is bekleed met fleece en rondom de bench zijn gaasstukjes ingezet, voor goede ventilatie. Bovendien is de deur volledig uitritsbaar voor makkelijke toegang tot je dier en is de bench eenvoudig schoon te maken. Een fijn plekje voor ieder dier waar je ook heen gaat dus! 

   - Gemaakt van polyester, dus lichtgewicht en makkelijk te vervoeren en schoon te maken
   - Met transporttas om de bench makkelijk mee te nemen
   - Met drie zijvakken voor het opbergen van spullen
   - Met lussen en haringen voor stevige plaatsing 
   - Met gaas-inzetstukjes voor ventilatie, die je ook af kunt dekken indien gewenst


   Afmetingen: 55 x 65 x 80 cm
  Lees verder
  5-7 werkdagen levertijd
  49.99

 17. Trixie bench gegalvaniseerd metaal 93x69x62 cm
   Trixie Bench Gegalvaniseerd Metaal 96X69X62 cm
   De Trixie Bench Gegalvaniseerd Metaal 96X69X62 cm is een hondenbench met twee deuren en een kunststof bak die inklapbaar is. Deze bench is een ideale als tijdelijke verblijfplaats voor in huis. De tralies is gemaakt van gegalvaniseerd metaal en bevat twee deuren: aan de voor- en zijkant. Beide deuren zijn voorzien van een veiligheidsslot. Het geheel is inklapbaar en kan compact opgeborgen worden. De bodem is een kunststof schuiflade.

   - Hondenbench van Trixie
   - Twee deuren met veiligheidsslot
   - Met kunststof bodem

   Afmeting_ 96X69X62 cm
  Lees verder
  79.99
  Niet voorradig
 18. Trixie bench gegalvaniseerd metaal 78x62x55 cm
   Trixie Bench Gegalvaniseerd Metaal 78X62X55 cm
   De Trixie Bench Gegalvaniseerd Metaal 78X62X55 cm is een hondenbench met twee deuren en een kunststof bak die inklapbaar is. Deze bench is een ideale als tijdelijke verblijfplaats voor in huis. De tralies is gemaakt van gegalvaniseerd metaal en bevat twee deuren: aan de voor- en zijkant. Beide deuren zijn voorzien van een veiligheidsslot. Het geheel is inklapbaar en kan compact opgeborgen worden. De bodem is een kunststof schuiflade.

   - Hondenbench van Trixie
   - Twee deuren met veiligheidsslot
   - Met kunststof bodem


   Afmeting_ 78X62X55 cm
  Lees verder
  59.99
  Niet voorradig
 19. Trixie bench gegalvaniseerd metaal 109x79x71 cm
   Trixie Bench Gegalvaniseerd Metaal 109X79X71 cm
   De Trixie Bench Gegalvaniseerd Metaal 109X79X71 cm is een hondenbench met twee deuren en een kunststof bak die inklapbaar is. Deze bench is een ideale als tijdelijke verblijfplaats voor in huis. De tralies is gemaakt van gegalvaniseerd metaal en bevat twee deuren: aan de voor- en zijkant. Beide deuren zijn voorzien van een veiligheidsslot. Het geheel is inklapbaar en kan compact opgeborgen worden. De bodem is een kunststof schuiflade.

   - Hondenbench van Trixie
   - Twee deuren met veiligheidsslot
   - Met kunststof bodem


   Afmeting_ 109X79X71 cm
  Lees verder
  99.99
  Niet voorradig
 20. Trixie reismand vario zwart / grijs 99x65x71/61 cm
   Trixie Reismand Vario Zwart/Grijs 99X65X71 cm
   De Trixie Reismand Vario Zwart/Grijs 99X65X71 cm is een stevige vervoersbox van duurzaam polyester met een metalen frame. De reismand is aan drie kanten te openen en is voorzien van gaas-inzetstukjes voor goede ventilatie. Het bovenste gaas-inzetstukje is ter bescherming van de hond afdekbaar. Het klittenband aan de onderkant van de box houdt hem goed op zijn plaats en de afneembare flap beschermt de bumper tegen krassen. Door de lussen aan de onderkant en haringen is de reismand ook buiten in de vrije natuur te gebruiken. De box is voorzien van een zijvak en fleshouder. De losse bodem met schapenvacht look geeft de hond een behaaglijk gevoel!

   - Stevige reismand met metalen frame
   - Aan drie kanten te openen
   - Gaas-inzetstukjes voor goede ventilatie
   - Afneembare flap beschermt de bumper tegen krassen
    
   Afmeting_ 99X65X71 cm
    
  Lees verder
  149.00
  Niet voorradig

1-20 van de 666 producten

Pagina