Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Trovet Urinary Calm UCD kat natvoer 6x200gr

€ 13,99
  • Dieetvoeding voor volwassen katten ter vermindering van urolithiasis en ter bevordering van kalmte.
  • Werkt urinevolume vergrotend, wat de kans op het optreden van FIC en de vorming van urolieten helpt te verlagen. 
  • De aanbevolen gebruiksduur voor Urinary Calm is ten hoogste 6 maanden. Wanneer verlenging van de gebruiksduur wordt voorgeschreven, kan Urinary Calm als complete dieetvoeding voor een onbeperkte periode worden ingezet.
  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Dierenartsenpraktijk De Klomp
Dierenarts Lotte van Welie
Dierenartsenpraktijk De Klomp

Urinewegaandoeningen

Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

Lees meer
Dieetvoeding voor volwassen katten ter vermindering van urolithiasis en ter bevordering van kalmte. - Werkt urinevolume vergrotend, wat de kans op het optreden van FIC en de vorming van urolieten helpt te verlagen. - Het magnesiumgehalte is veilig laat, dus bij langdurig preventief gebruik bestaat géén gevaar voor hypomagnesiëmie. - Beperkt de opname van mineralen die bijdragen aan stru... Lees meer
Droogvoer: Maïs, ei, vismeel, pluimveevet, gist, pluimveemeel, cellulose, vitaminen en sporenelementen, Antarctische krill, natriumchloride, psylliumvezel, bietenpulp, gevogeltelever (hydrolisaat), melkeiwit (hydrolisaat), visolie, gistextract hydrolisaat (bron van manno-oligosacchariden (MOS)), fructo-oligosacchariden (FOS), glucosamine, chondroïtinesulfaat, groene thee extract.
Blikvoer: Kip, rijst, zalm, vitaminen en sporenelementen, zalmolie, cellulose, groene thee extract, fructo-oligosacchariden (FOS), melkeiwit (hydrolisaat), gist, ei, groenlipmossel.