Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Trovet Logo

Trovet Hypoallergenic diëten zijn speciaal voor honden die kampen met een voedselallergie of voedseltolerantie. Door het geven van een eliminatiedieet, bijvoorbeeld met behulp van Trovet Unique Protein, kun je testen of jouw hond een voedselovergevoeligheid heeft.

Via het eliminatiedieet kom je er achter op welk ingrediënt jouw hond overgevoelig reageert. Er is meestal sprake van een overgevoelige reactie op een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund. De volgende stap is het vinden van een dieet waarop jouw hond klachtenvrij blijft.

Trovet Hypoallergenic lijn bestaat uit hypoallergene voedingen die zo weinig mogelijk ingrediënten bevatten, maar wel alles wat jouw hond nodig heeft in de optimale hoeveelheden. De producten zijn allen gebaseerd op één dierlijke eiwitbron en één koolhydratenbron. Trovet Hypoallergenic is verkrijgbaar op basis van de volgende dierlijke eiwitten: eend, hert, insect, kalkoen, konijn, kwartel, lam, paard en struisvogel.

Producttabel:

Dieetnaam

Eiwitbron

Koolhydraatbron

DPD (intestinal)

Eend (duck)

Aardappel

VPD

Hert (venison)

Aardappel

IPD

Insect

Aardappel

TPD

Kalkoen (turkey)

Aardappel

RRD

Konijn (rabbit)

Rijst

QPD

Kwartel (quail)

Aardappel

LRD

Lam (lamb)

Rijst

HPD

Paard (horse)

Aardappel

OPD

Struisvogel (ostrich)

Aardappel

Naast de reguliere hypoallergenic biedt Trovet ook nog:

  • Regulator > op basis van gehydroliseerd (sterk verkleind) eiwit.
  • Exclusion > vegetarische variant, zonder dierlijk eiwit volledig plantaardig.

[producten]

 

Trovet hypoallergene voeding is ook in te zetten als directe vervanging van de huidige voeding van jouw hond. Laat je adviseren door je dierenarts.

 

Op zoek naar een snack voor jouw hond met voedselovergevoeligheid? Check dan de Trovet Hypoallergenic Treats. Gedroogde snacks op basis van één dierlijk eiwit