Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Specific Kat FSW Struvite Dissolution 4x7x100gr

€ 28,59
 • Lost blaasstenen op en voorkomt nieuwe vorming
 • Bevorderd het drinkgedrag
 • Niet geschikt voor de lange termijn
  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
  Dierenartsenpraktijk De Klomp
  Dierenarts Lotte van Welie
  Dierenartsenpraktijk De Klomp

  Urinewegaandoeningen

  Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

  De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

  Lees meer
  SPECIFIC FSW STRUVITE DISSOLUTION Tijdelijk dieet (natvoer) voor het oplossen van struvieturolithiasis Eigenschappen - Het dieet bevat een verlaagd gehalte aan magnesium en fosfor (bestanddelen van struvietkristallen) om struvietstenen op te lossen en herhaling van het ontstaan van struvietkristallen en –stenen te voorkomen. - Bij een urine pH van 6,0 – 6,3 lossen aanwezige struvietkrista... Lees meer
  Droogvoer: Eieren, maïs, varkensvet, maïszetmeel, maïseiwit, aardappeleiwit, rijst, vismeel, mineralen, tarwe, cellulosepoeder, gehydrolyseerd viseiwit, vitaminen en sporenelementen, ammonium chloride, visolie, methionine, taurine. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
  Natvoer: Varkensvlees, rundvlees, maïs, zonnebloemolie, eieren, mineralen, visolie, gist, ammonium chloride, rijst, cellulosepoeder, psyllium husk, vitaminen en spoorelementen, taurine. Bevat geen kunstmatige antioxidanten, kleur- en smaakstoffen.