Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Specific Hond CJD Joint Support 12kg (3 x 4kg)

€ 67,50
 • Ondersteunt bij gewrichtsproblemen
 • Extreem hoog gehalte visolie
 • Gereduceerd caloriegehalte tegen overgewicht
  • 3-5 werkdagen levertijd
  • Gratis verzending
  Dierenarts West-Betuwe
  Dierenarts VoorMijnDier
  Dierenarts West-Betuwe

  Gewrichtsaandoeningen

  Heeft jouw dier last van artrose? Als jouw huisdier last heeft van artrose dan betekent dat het balans tussen de aanmaak en afbraak van kraakbeen verstoord is geraakt. Dit kan bijvoorbeeld komen door een verkeerde beweging, een ongeval, overgewicht, een erfelijke afwijking of ouderdom.

  Artrose is helaas niet te genezen. Wel kan de juiste combinatie van middelen en maatregelen ervoor zorgen dat...

  Lees meer
  SPECIFIC CJD JOINT SUPPORT Compleet dieet voor volwassen en senior honden ter ondersteuning van het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis. Eigenschappen - Uniek hoge gehaltes omega-3 vetzuren EPA en DHA voor ondersteuning van een gezonde gewrichtsfunctie en een goede mobiliteit. - De omega-3 vetzuren zijn afkomstig uit visolie en daardoor beschikbaar als direct bruikbaa... Lees meer
  Tarwe, rijst, vismeel, cellulosepoeder, visolie, maïseiwit, eieren, gehydrolyseerd pluimvee-eiwit, bietenpulp, Antarctische krill, vitaminen en sporenelementen, mineralen, gehydrolyseerde week- en schaaldieren (bron van glucosamine) psyllium husk, borage olie, gehydrolyseerd kippenkraakbeen (bron van chondroïtine), L carnitine. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat en ascorbyl palmitaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.