Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Specific Hond CCD Struvite Management 7kg

€ 49,95
 • Helpt blaasstenen op te lossen
 • Voorkomt de vorming van nieuwe blaasstenen
 • Alleen voor volwassen honden
  • 3-5 werkdagen levertijd
  • Gratis verzending
  Dierenartsenpraktijk De Klomp
  Dierenarts Lotte van Welie
  Dierenartsenpraktijk De Klomp

  Urinewegaandoeningen

  Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

  De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

  Lees meer
  SPECIFIC CCD STRUVITE MANAGEMENT Oplossen en preventie van struvietstenen bij volwassen honden. Eigenschappen - Dit dieet bevat een verlaagd gehalte aan magnesium en fosfor (bestanddelen van struvietkristallen) waardoor struvietkristallen en struvietstenen oplossen en voorkomen worden. - In urine met een pH lager dan 6,4 lossen bestaande struvietkristallen op en wordt het risico op neersl... Lees meer
  Maïszetmeel, tarwe, maïseiwit, varkensvet, maïs, eieren, vismeel, mineralen, aardappeleiwit, gehydrolyseerd pluimvee-eiwit, cellulosepoeder, vitaminen en sporenelementen, methionine, rijst, visolie, psyllium husk. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.