Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Royal Canin urinary S/O kattenvoer moderate calorie 7kg zak

€ 74,95
  • Voor het oplossen van blaasgruis
  • Helpt herhaalde vorming van blaasgruis te verminderen
  • Voor katten met (neiging tot) overgewicht
  • Direct leverbaar
  • Gratis verzending
Dierenartsenpraktijk De Klomp
Dierenarts Lotte van Welie
Dierenartsenpraktijk De Klomp

Urinewegaandoeningen

Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

Lees meer

Speciale dieetvoeding ter ondersteuning van de urinewegen bij katten

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie Diet is speciaal ontwikkeld voor het oplossen van struvietstenen/-kristallen (blaasgruis) en helpt het de herhaalde vorming van struviet- en calciumoxalaatstenen te verminderen. Daarnaast helpt het katten een gezond gewicht te behouden. Bij katten en honden komen regelmatig aandoeninge...

Lees meer
Droogvoer: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, tarwegluten*, maïsmeel, plantaardige vezels, maïsgluten, mineralen, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, eipoeder, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Maaltijdzakjes: Vlees en dierlijke bijprodukten, vis en -bijprodukten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijprodukten, oliën en vetten, mineralen, schaal- en weekdieren, suiker.