Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Op voorraad

Royal Canin Renal Select Kat

Vanaf: 29.99

  • Ter ondersteuning van de nierfunctie
  • Bij chronische nierinsufficiëntie
  • Extra smakelijk > met zachte kern
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Royal Canin renal select kattenvoer 2kg
Direct leverbaar
29.99

Royal Canin renal select kattenvoer 4kg
Direct leverbaar
55.99

* Verplichte velden

Dierenkliniek Wateringse Veld
Dierenarts Marco te Loo
Dierenkliniek Wateringse Veld

Nierproblemen

De nieren hebben diverse belangrijke functies, maar zorgen er vooral voor dat het dier niet ‘leeg loopt’: ze houden vocht vast. Dit betekent dus ook dat als jouw huisdier juist veel plast het kan betekenen dat het niet goed gaat met de nieren. Andere symptomen van nierfalen zijn slechte eetlust, gewichtsverlies, braken en een slechte conditie.

Een nieraandoening verloopt meestal chronisch en k...

Lees meer

Voor welke katten is Royal Canin Renal Select Kat geschikt?

Royal Canin Renal Select Diet is speciaal ontwikkeld voor katten ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierinsufficiëntie. De brokjes zijn extra smakelijk en hebben een zachte kern, zodat zelfs dieren met een verminderde eetlust het graag eten. Speciaal voor katten die de reguliere Royal Canin Renal Kat minder goed eten....

Lees meer
Dierlijke vetten, rijst, voorgekookt tarwemeel, gedehydreerd varkenseiwit*, tarwemeel, plantaardige vezels, maïsgluten, tarwegluten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gedehydreerde vis, mineralen, cichoreipulp, visolie, sojaolie, FructoOligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).