Vragen? Bel ons 0522-202120

Op voorraad

Royal Canin Diabetic Kat

Vanaf: 13.25

Deze voeding is voor katten met suikerziekte (diabetes mellitus). Het helpt de bloedsuikerwaarden te reguleren en de spiermassa te behouden. Het is licht verteerbaar. Kies hieronder een verpakking.

  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Royal Canin Diabetic Kat 1,5kg
2-3 werkdagen levertijd
22.89

Royal Canin Diabetic Kat 3,5kg
Direct leverbaar
39.99

Royal Canin Diabetic Kat 12 x 85gr
Direct leverbaar
Koop 4 voor € 11,99 en bespaar 10%
13.25

* Verplichte velden

Dierenarts Bart Jansen
Dierenkliniek Meerkerk

Diabetes

Diabetes wordt ook wel suikerziekte genoemd. Het is een aandoening waarbij de weefsels van het lichaam onvoldoende glucose, ook wel bloedsuiker genoemd, kunnen opnemen. Spieren, hersenen en organen van je dier hebben glucose nodig als brandstof. Het hormoon insuline zorgt ervoor dat de glucose uit het bloed naar de lichaamscellen gaat en daar wordt omgezet in energie of energievoorraad. Wanneer...

Lees meer

Voor welke katten is Royal Canin Diabetic Kat geschikt?

Royal Canin Diabetic Kat is speciaal ontwikkeld voor katten met suikerziekte. Deze voeding reguleert de glucosevoorziening bij diabetes mellitus. Daarmee is deze voeding zeer geschikt om deze aandoening te behandelen.

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies Royal Canin Veterinary

Diabetes mellitus bij katten

Diabetes mellitus wordt ook wel suikerziekte genoemd. Diabetes mellitus ...

Lees meer
Droogvoer: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, gerst, tarwegluten, maïsgluten, tapioca, isolaat van soja-eiwit, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, cichoreipulp, visolie, psylliumschillen en -zaden, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Maaltijdzakjes: Vlees en dierlijke bijproducten, granen (maïs), plantaardige bijproducten, mineralen, oliën en vetten.