Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Op voorraad

Royal Canin dental kattenvoer

Vanaf: 18.99

Houd het gebit van je kat gezond met deze gebitsverzorgende voeding van Royal Canin. Dankzij de grotere, hardere brokjes worden de tanden van je kat schoner. Het helpt de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen.
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Royal Canin dental kattenvoer 1,5kg zak
Direct leverbaar
18.99

Royal Canin dental kattenvoer 3kg zak
Direct leverbaar
29.90

* Verplichte velden

Dierenartsenpraktijk Purmerend
Dierenarts Tessa van Eekeren
Dierenartsenpraktijk Purmerend

Gebitsproblemen

Wist je dat 8 op de 10 honden en 2 op de 3 katten ouder dan 3 jaar last hebben van gebitsproblemen? Tandverzorging helpt gebitsproblemen te voorkomen. Tandenpoetsen is bij dieren met aanleg voor gebitsproblemen een essentieel onderdeel van een goede gebitsverzorging. Als aanvulling of alternatief kan gebruik gemaakt worden van een dental voeding. Deze speciale brokjes zorgen voor extra tandverz...

Lees meer

Voor welke katten is Royal Canin Dental Kat geschikt?

Royal Canin Dental Kat is een speciale gebitsverzorgende voeding voor volwassen katten. Deze zeer smakelijke voeding helpt de vorming van tandplaque en tandsteen verminderen. De S/O-index zorgt voor onderverzadiging van de urine en ondersteunt de gezondheid van de urinewegen.

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies Royal Canin Veterinary

Hoe gaat deze brok van Royal Canin Dental Kat ...

Lees meer
Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwegluten*, rijst, maïs, maïsmeel, dierlijke vetten, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-OligoSacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Royal Canin dental kattenvoer
Uw waardering