Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Prins Train & Care
Prins Train & Care

Prins Train & Care

Zoek je de perfecte manier om je hond of kat eens lekker te verwennen? Of te belonen tijdens het trainen? De beloningscrèmes van Prins Play&Care zijn de oplossing. Ze zijn gezond, hygiënisch, handig en een echte verwennerij voor je huisdier.

Filters

1 producten

 1. Prins Play & Care

   Geef je kat of kitten af en toe een lekkere beloning: de Prins Play & Care beloningscrème. Heerlijk als tussendoortje! Deze crème komt ook van pas als je je kat medicijnen moet toedienen. Verschillende smaken beschikbaar, ook een crème speciaal voor kittens!

  Lees verder
  Prins Play & Care Kat Zalm

  3-5 werkdagen levertijd
  3.09
  Prins Play & Care Kat Kip
  Niet voorradig
  3.20
Filters

1 producten

Prins Play & Care beloningscrèmes

Belonen is de beste manier om een hond iets te leren. En het is natuurlijk erg fijn om je hond of kat af en toe eens lekker te verwennen. De tubes van Play & Care stop je makkelijk in je tas, dus je neemt ze overal mee naar toe. Zo kun je overal en altijd een verwenmomentje creëren voor jouw lieve hond of kat.

Lekker, natuurlijk, gezond en handig

Eiwit, vezels, vetzuren, vitaminen, mineralen – de Play & Care zit boordevol nuttige ingrediënten. En de crème blijft soepel in de tube. Je kunt dus altijd de juiste dosering geven zonder vieze handen te krijgen. Als je hond eenmaal in de gaten heeft wat hij kan verwachten van deze tube, is het een perfecte manier om hem te begeleiden of af te leiden.