Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Prins NatureCare hondenvoer
Prins NatureCare hondenvoer

Prins NatureCare hondenvoer

De Prins NatureCare is een handige en smakelijke vleesmaaltijd voor je hond. Dit hondenvoer in worstvorm kun je ook gebruiken om je hond eens lekker mee te belonen. Bekijk hieronder welke varianten NatureCare er zijn. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis!

Prins NatureCare hondenvoer

De NatureCare is dé perfecte gezonde maaltijd in worstvorm voor je hond. Het voer is handig mee te nemen, want ongeopend zijn de worsten buiten de koelkast houdbaar. Bovendien is de NatureCare-worst makkelijk in stukjes te snijden, zodat je hond altijd en overal kan genieten van een heerlijke maaltijd of beloning. Verkrijgbaar in de smaken Kip, Kalkoen en Lam.

Hoge kwaliteit

Net als alle andere producten van Prins zijn de NatureCare-worsten gemaakt van hoogwaardige ingrediënten: 70 procent vlees of gevogelte, gecombineerd met groenten, oliën, vitaminen en mineralen. Daarnaast is de NatureCare graanvrij en bevat het inuline voor een goede darmflora. Kortom, een verantwoorde voeding ter afwisseling op ander voer of als beloning tijdens een training.

Geen producten gevonden voor deze selectie.