Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Prins Fit Selection hondenvoer
Prins Fit Selection hondenvoer

Prins Fit Selection hondenvoer

Met de Fit Selection van Prins kies je voor een goed allround voer voor familiehonden. Er zijn verschillende smaken, dus je kunt lekker variëren. Dit voer is verkrijgbaar in voordelige zakken van 15 kg, zodat je niet steeds weer hoeft te bestellen. En je hoeft ook niet meer te sjouwen, want VoorMijnDier brengt het naar je huis toe.

Prins Fit Selection hondenvoer

Veel honden hebben allround hondenvoer nodig. Familiehonden bijvoorbeeld. Gewoon gezond en lekker voer zonder al te veel toeters of bellen. Dat is Prins Fit Selection. Het handige van dit krokante voer is de beschikbaarheid van grote verpakkingen. De 15 kilo zakken kun je gewoon thuis laten bezorgen. Dat is het gemak van VoorMijnDier.

Kenmerken en ingrediënten

De Fit Selection heeft een krokante brok. Dit gaat schrokken tegen en zorgt tegelijk voor gebitsreiniging. Zeer geschikt dus voor honden met aanleg voor tandplak.
Verder is de Fit Selection beschikbaar in de smaken Kip&rijst, Zalm&rijst en Lam&rijst. Daarnaast zijn er varianten speciaal voor puppy’s en senioren. Kortom, je kunt een leven lang plezier hebben van deze voeding.

Geen producten gevonden voor deze selectie.