Hill’s Prescription Diet Voedselovergevoeligheid kat

Bekijk hieronder welke dieetvoeding van Hill’s Prescription Diet wij in ons assortiment hebben om voedselintolerantie, allergieën en voedselgevoeligheden bij je hond tegen te gaan. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Filters

3 producten

 1. Hill's d/d Kat Eend & Erwt
   • Bij een huidaandoening door een voedselallergie
   • Gebaseerd op één eiwitbron
   • Hypoallergeen
  Lees verder
  Hill's d/d Kat Eend en erwt 1,5kg

  Direct leverbaar
  18.99
  Hill's d/d Kat Eend en erwt 4kg

  2-3 werkdagen levertijd
  43.99
 2. Hill's z/d Food Sensitivities Kat
   Gebruik dit voer als je kat een voedsel(over)gevoeligheid heeft. Het beperkt allergische reactie doordat het eiwit sterk verkleind is en dus niet herkend wordt door het lichaam. Kies hieronder een variant.
  Lees verder
  Hill's z/d Kat 2kg

  Direct leverbaar
  26.49
  Hill's z/d Kat 4kg

  Direct leverbaar
  43.20
  Hill's z/d Kat 8kg

  Direct leverbaar
  82.99
  Hill's z/d Kat 24x156gr Niet voorradig
  Langere levertijd i.v.m. leverproblemen
  46.99
 3. Hill's j/d Joint Care Kat
   • Verbetert de beweeglijkheid van je kat
   • Verlicht de gewrichtspijn
   • Houdt het kraakbeen gezond
  Lees verder
  Hill's j/d Kat 2kg

  Direct leverbaar
  25.29
  Hill's j/d Kat 5kg

  Direct leverbaar
  46.99
Filters

3 producten

Hill's Prescription Diet Food Sensitivities voor katten

Soms is een kat overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen. Hij krijgt dan last van krabben, huidproblemen, diarree of overgeven. Dat is niet prettig. Een dieet Hill’s Prescription Diet kan dan helpen om vast te stellen of er sprake is van voedselovergevoeligheid (een voedselallergie of een voedselintolerantie). Zo’n dieet heet een eliminatiedieet. In de meeste gevallen is je kat allergisch voor een dierlijk eiwit, zoals kip of rund.

Eliminatiedieet

Als na een eliminatiedieet van 6-8 weken vastgesteld is dat je kat inderdaad allergisch is voor bepaalde ingrediënten, kan hij hypoallergene voeding voorgeschreven krijgen. De kans op een allergische of gevoelige reactie is bij deze voeding een stuk kleiner. Wel zo fijn! Bekijk op deze pagina welke voedingen van Hill’s Prescription Diet er zijn voor katten met voedselovergevoeligheid.

Het merk Hill's Pet Nutrition

Hill's Pet Nutrition is wereldleider als het gaat om nutrtionele gezondheidszorg voor huisdieren. De juiste voeding is van levensbelang voor een lang en gezond leven van honden en katten. Die visie inspireert Hill's Pet Nutrition al jaren om diervoeding te maken van de beste kwalliteit.