Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Hill’s Prescription Diet Voedselovergevoeligheid kat

Bekijk hieronder welke dieetvoeding van Hill’s Prescription Diet wij in ons assortiment hebben om voedselintolerantie, allergieën en voedselovergevoeligheden bij je hond tegen te gaan. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Hill's Prescription Diet Food Sensitivities voor katten

Soms is een kat overgevoelig voor bepaalde voedingsstoffen. Hij krijgt dan last van krabben, huidproblemen, diarree of overgeven. Dat is niet prettig. Een dieet Hill’s Prescription Diet kan dan helpen om vast te stellen of er sprake is van voedselovergevoeligheid (een voedselallergie of een voedselintolerantie). Zo’n dieet heet een eliminatiedieet. In de meeste gevallen is je kat allergisch voor een dierlijk eiwit, zoals kip of rund.

Eliminatiedieet

Als na een eliminatiedieet van 6-8 weken vastgesteld is dat je kat inderdaad allergisch is voor bepaalde ingrediënten, kan hij hypoallergene voeding voorgeschreven krijgen. De kans op een allergische of gevoelige reactie is bij deze voeding een stuk kleiner. Wel zo fijn! Bekijk op deze pagina welke voedingen van Hill’s Prescription Diet er zijn voor katten met voedselovergevoeligheid.

Het merk Hill's Pet Nutrition

Hill's Pet Nutrition is wereldleider als het gaat om nutrtionele gezondheidszorg voor huisdieren. De juiste voeding is van levensbelang voor een lang en gezond leven van honden en katten. Die visie inspireert Hill's Pet Nutrition al jaren om diervoeding te maken van de beste kwalliteit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.