Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Hill’s Prescription Diet Voedselovergevoeligheid hond

Bekijk hieronder welke dieetvoedingen van Hill’s Prescription Diet wij in ons assortiment hebben om voedselintolerantie, allergieën en voedselovergevoeligheden bij je hond te bestrijden. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Filters

1 producten

 1. Hill's d/d Food Sensitivities Hond

   Hill's d/d Food Sensitivities is speciaal voor honden met een voedsel(over)gevoeligheid. Dankzij de unieke samenstelling is de kans op een allergische reacties zeer klein. Kies hieronder een smaak.

  Lees verder
  Hill's d/d Hond Eend 2kg

  Direct leverbaar
  17.99
  Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities hondenvoer met Eend & Rijst 4kg zak

  2-3 werkdagen levertijd
  32.49
  Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities hondenvoer met Eend & Rijst 12kg zak

  Koop 2 voor 61.99 en bespaar 8%
  Direct leverbaar
  67.50
  Hill's d/d Hond Zalm 12kg
  Niet voorradig
  2-3 werkdagen levertijd
  69.75
  Hill's Prescription Diet d/d Food Sensitivities hondenvoer met Eend & Rijst 1.5kg zak

  Direct leverbaar
  16.99
Filters

1 producten

Hill’s Prescription Diet Food Sensitivities

Soms blijkt een hond overgevoelig te zijn voor bepaalde ingrediënten. Hij krijgt dan last van jeuk, huidproblemen, diarree of overgeven. Erg vervelend natuurlijk. Een eliminatiedieet van Hill’s Prescription Diet kan dan helpen om vast te stellen of er sprake is van voedselovergevoeligheid (een voedselallergie of een voedselintolerantie). In de meeste gevallen is je hond allergisch voor een dierlijk eiwit, zoals kip of rund.

Eliminatiedieet

Als na een eliminatiedieet van 6-8 weken vastgesteld is dat je hond inderdaad allergisch is voor bepaalde voedingstoffen, kan hij hypoallergene voeding voorgeschreven krijgen. Deze voeding zorgt dat de kans op een allergische reactie zo klein mogelijk is. Bekijk op deze pagina welke voedingen van Hill’s Prescription Diet er zijn voor honden met voedselovergevoeligheid.

Het merk Hill's Pet Nutrition

Hill's Pet Nutrition is wereldleider als het gaat om nutrtionele gezondheidszorg voor huisdieren. De juiste voeding is van levensbelang voor een lang en gezond leven van honden en katten. Die visie inspireert Hill's Pet Nutrition al jaren om diervoeding te maken van de beste kwalliteit.