Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Hill’s Prescription Diet Spijsvertering kat

Een goede spijsvertering is de basis voor een goede gezondheid van je kat. Heeft hij problemen met de spijsvertering? Bekijk dan hier welk voer van Hill’s Prescription Diet het beste bij hem past. Heb je hulp nodig? Het team van VoorMijnDier staat voor je klaar. En voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis.

Spijsverteringsproblemen bij katten

De spijsvertering van je kat heeft veel invloed op zijn welzijn. Als de balans zoek is, resulteert dat in verschillende klachten. Denk bijvoorbeeld aan braken, diarree, winderigheid, obstipatie en plotseling afvallen. Dat zijn indicaties van gastro-intestinale aandoeningen, oftewel aandoeningen aan de maag en darmen.

Diagnose door je dierenarts

Natuurlijk zal een dierenarts moeten vaststellen wat de oorzaak is van de klachten van je kat. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je kat last heeft van parasieten. Maar het kan ook zijn dat hij te maken heeft met gevoelige darmen of voedselovergevoeligheid.

Bij spijsverteringsproblemen kan je dierenarts een van de voedingen van Hill’s Prescription Diet voorschrijven, zoals Hill’s i/d Digestive Care, z/d Food Sensitivities of w/d Digestive. Gebruik de voedingen van Hill’s Prescription Diet alleen in overleg met je dierenarts. Vergeet ook niet om na maximaal 6 maanden opnieuw met hem of haar te overleggen over de dieetkeuze.

Kenmerken dieetvoeding Hill’s Prescription Diet voor spijsverteringsaandoeningen

De dieetvoedingen ter bevordering van een goede spijsvertering zijn licht verteerbaar. Ze bevatten ook veel vezels en bieden ondersteuning aan de darmen. Een kat met spijsverteringsproblemen heeft vaak een gevoelige maag en darmen. Daarom is het aan te bevelen om de maaltijden voor je kat te verdelen over 3-5 kleine maaltijden per dag.

Geen producten gevonden voor deze selectie.