Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Hill’s Prescription Diet Nieren kat

Heeft je kat een nieraandoening? Gelukkig is er dan kattenvoer dat hem kan helpen bij deze vervelende ziekte. Hierdoor wordt het leven weer een stuk mooier voor je kat! Bekijk hier welk voer van Hill's Prescription Diet het beste bij hem past. Voor 22:00 besteld, is morgen geleverd!

Hill's Prescription Diet Nieren

Hill’s Prescription Diet heeft verschillende voedingen ontwikkeld voor katten met een nierziekte, zoals Hill’s k/d Kidney Care en Mobility Kat. Gebruik deze voedingen alleen in overleg met je dierenarts. Heb je vragen? Op VoorMijnDier.nl kun je altijd terecht voor kundig advies.

Hoe herken je een nierprobleem bij je kat?

Veel oudere katten krijgen te maken met nierproblemen. Wat zijn signalen dat jouw kat een nieraandoening heeft? Misschien heeft je kat weinig zin om te eten en een slechte conditie. Of hij heeft last van gewichtsverlies en braken. Helaas worden de symptomen van nierfalen vaak pas merkbaar als 2/3 van de nierfunctie verloren is gegaan.

Waarom zijn de nieren belangrijk?

De nieren hebben een cruciale functie in het lichaam van je kat. Ze zorgen bijvoorbeeld voor de filtering van je bloed, ze voeren afvalstoffen af en produceren hormonen. Ook spelen ze een belangrijke rol bij de botopbouw in het lichaam van je kat. Alle reden dus om goed voor de nieren van je kat te zorgen.

Hill’s Prescription Diet bij nierproblemen

De dieetvoedingen van Hill’s Prescription Diet zijn ontworpen om de nierfunctie van je kat te ondersteunen. Bij chronisch nierfalen is een deel van de nieren onherstelbaar beschadigd. Het nog goede gedeelte van de nieren moeten daarom gespaard worden.
Nierziekten zijn vaak progressief. Het is daarom belangrijk dat de ziekte vertraagd wordt. De dieetvoedingen van Hill’s Prescription Diet doen dat. Deze voedingen bevatten minder van bepaalde ingrediënten, zoals fosfor en eiwitten, maar zijn extra smaakvol gemaakt. Op die manier kan je lieve kat toch genieten van een heerlijk maaltje!

Geen producten gevonden voor deze selectie.