Hill’s Prescription Diet Nieren hond

Heeft je hond een nieraandoening? Dan wil je vast graag een hondenvoer dat hem helpt bij deze vervelende ziekte. Bekijk hier welk voer van Hill's Prescription Diet het beste bij hem past. Voor 22:00 besteld, is morgen geleverd!

Filters

3 producten

 1. Hill's k/d Kidney Care Hond

   Hill's k/d Kidney Care is ontwikkeld voor honden met een nieraandoening. Het voer helpt de nierfunctie te behouden en symptomen te verminderen. Klinisch bewezen!

  Lees verder
  Hill's k/d Hond 2kg

  Direct leverbaar
  15.79
  Hill's k/d Hond 5kg

  Direct leverbaar
  31.99
  Hill's k/d Hond 12kg

  Koop 2 voor 57.5 en bespaar 3%
  Direct leverbaar
  58.99
  Hill's k/d Hond 12x370gr

  Langere levertijd i.v.m. leverproblemen
  31.99
  Hill’s k/d Kidney Care hond Stoofpotje kip & groenten

  Koop 12 voor 3.99 en bespaar 6%
  Langere levertijd i.v.m. leverproblemen
  4.25
 2. Hill's k/d+Mobility Hond
   Hill's k/d + Mobility is speciaal voor honden met zowel nier- als gewrichtsproblemen. Dit hondenvoer ondersteunt de nier- en hartfunctie en verbetert de mobiliteit. Kies hieronder een verpakking.
  Lees verder
  Hill's k/d+Mobility Hond 5kg

  Direct leverbaar
  35.99
  Hill's k/d+Mobility Hond 12kg

  Direct leverbaar
  62.99
  Hill's k/d Kidney + Mobility Hond Stoofpotje Kip & Groenten

  Koop 12 voor 3.99 en bespaar 7%
  Langere levertijd i.v.m. leverproblemen
  4.29
 3. Hill's u/d Urinary Care Hond

   Heeft je hond gezondheidsproblemen door blaasstenen? Hill's u/d remt de ontwikkeling van oxalaat-, uraat- en cystinestenen. Het heeft een laag eiwitgehalte en minder zout. Kies hieronder een verpakking.

  Lees verder
  Hill's u/d Hond 5kg

  Direct leverbaar
  33.99
  Hill's u/d Hond 12kg

  Direct leverbaar
  60.99
  Hill's u/d Hond 12x370gr

  Langere levertijd i.v.m. leverproblemen
  31.99
Filters

3 producten

Hill's Prescription Diet Nieren

Hill’s Prescription Diet heeft verschillende voedingen ontwikkeld voor honden met nierziekten, zoals Hill’s k/d Kidney Care, Mobility Hond en Hill’s u/d Urinary Care. Gebruik deze voedingen alleen in overleg met je dierenarts. Heb je vragen? Bij VoorMijnDier kun je altijd terecht voor kundig advies.

Hoe herken je een nierprobleem bij je hond?

Veel oudere honden krijgen te maken met nierproblemen. Wat zijn signalen dat jouw hond een nieraandoening heeft? Misschien heeft je hond weinig zin om te eten en een slechte conditie. Of hij heeft last van gewichtsverlies en braken. Helaas worden de symptomen van nierfalen vaak pas merkbaar als 2/3 van de nierfunctie verloren is gegaan.

Waarom zijn de nieren belangrijk?

De nieren hebben een cruciale functie in het lichaam van je hond. Ze zorgen bijvoorbeeld voor de filtering van je bloed, ze voeren afvalstoffen af en produceren hormonen. Ook spelen ze een belangrijke rol bij de botopbouw in het lichaam van je hond. Alle reden dus om goed voor de nieren van je hond te zorgen.

Hill’s Prescription Diet bij nierproblemen

De dieetvoedingen van Hill’s Prescription Diet zijn ontworpen om de nierfunctie van je hond te ondersteunen. Bij chronisch nierfalen is een deel van de nieren onherstelbaar beschadigd. Het nog goede gedeelte van de nieren moeten daarom gespaard worden.
Nierziekten zijn vaak progressief. Het is daarom belangrijk dat de ziekte vertraagd wordt. De dieetvoedingen van Hill’s Prescription Diet doen dat. Deze voedingen bevatten minder van bepaalde ingrediënten, zoals fosfor en eiwitten, maar zijn extra smaakvol gemaakt. Op die manier kan je trouwe hond toch genieten van een heerlijk maaltje!