Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Hill’s Prescription Diet Nieren hond

Heeft je hond een nieraandoening? Gelukkig is er dan hondenvoer dat hem kan helpen bij deze vervelende ziekte. Hierdoor wordt het leven weer een stuk mooier voor je hond! Bekijk hier welk voer van Hill's Prescription Diet het beste bij hem past. Voor 22:00 besteld, is morgen geleverd!

Hill's Prescription Diet Nieren

Hill’s Prescription Diet heeft verschillende voedingen ontwikkeld voor honden met nierziekten, zoals Hill’s k/d Kidney Care, Mobility Hond en Hill’s u/d Urinary Care. Gebruik deze voedingen alleen in overleg met je dierenarts. Heb je vragen? Bij VoorMijnDier kun je altijd terecht voor kundig advies.

Hoe herken je een nierprobleem bij je hond?

Veel oudere honden krijgen te maken met nierproblemen. Wat zijn signalen dat jouw hond een nieraandoening heeft? Misschien heeft je hond weinig zin om te eten en een slechte conditie. Of hij heeft last van gewichtsverlies en braken. Helaas worden de symptomen van nierfalen vaak pas merkbaar als 2/3 van de nierfunctie verloren is gegaan.

Waarom zijn de nieren belangrijk?

De nieren hebben een cruciale functie in het lichaam van je hond. Ze zorgen bijvoorbeeld voor de filtering van je bloed, ze voeren afvalstoffen af en produceren hormonen. Ook spelen ze een belangrijke rol bij de botopbouw in het lichaam van je hond. Alle reden dus om goed voor de nieren van je hond te zorgen.

Hill’s Prescription Diet bij nierproblemen

De dieetvoedingen van Hill’s Prescription Diet zijn ontworpen om de nierfunctie van je hond te ondersteunen. Bij chronisch nierfalen is een deel van de nieren onherstelbaar beschadigd. Het nog goede gedeelte van de nieren moeten daarom gespaard worden.
Nierziekten zijn vaak progressief. Het is daarom belangrijk dat de ziekte vertraagd wordt. De dieetvoedingen van Hill’s Prescription Diet doen dat. Deze voedingen bevatten minder van bepaalde ingrediënten, zoals fosfor en eiwitten, maar zijn extra smaakvol gemaakt. Op die manier kan je trouwe hond toch genieten van een heerlijk maaltje!

Geen producten gevonden voor deze selectie.