Filters

1-10 van de 20 producten

Pagina
 1. Calibra Joy Classic Dog - Fish & Chicken Sandwich 80 gram

   Sandwich van kip en kabeljauw, een gezond en licht verteerbaar tussendoortje dat het dieet van jouw hond verrijkt. Dit smakelijke tussendoortje geeft energie en bevat onverzadigde vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht. 

  Lees verder
  Direct leverbaar 3.25

 2. Calibra Joy Classic Cat - Salmon Sticks 70 gram

   Zalm staafjes, een gezond en licht verteerbaar tussendoortje dat het dieet van jouw kat verrijkt. Een smakelijke traktatie vol onverzadigde vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

    

    

  Lees verder
  Direct leverbaar 2.95

 3. Calibra Joy Classic Cat - Fish Strips 70 gram

   Fish strips, een gezond en licht verteerbaar tussendoortje dat het dieet van jouw kat verrijkt. Fantastische delicatesse vol onverzadigde vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

    

    

  Lees verder
  Direct leverbaar 2.95

 4. Calibra Joy Classic Dog Mini - Multipack Mini Mix 4x50 gram

   Calibra Joy Dog Multipack Mini vormt een verrijking op de dagelijkse voeding en bied vier unieke tongstrelende combinaties van kip, eend, vis, kabeljauw en zalm. Perfect te geven als klein tussendoortje waar jouw hond nooit genoeg van zal krijgen. Bevat onverzadigde vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

    

    

  Lees verder
  2-3 werkdagen levertijd 9.50

 5. Calibra Joy Classic Dog - Multipack Fish & Chicken Mix 4x70 gram

   Calibra Joy Dog Multipack Fish & Chicken vormt een verrijking op de dagelijkse voeding. Van deze vier unieke tongstrelende combinaties van kippenvlees, vis, zalm en kabeljauw zal jouw hond nooit genoeg krijgen. Bevat onverzadigde vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

  Lees verder
  Direct leverbaar 9.25

 6. Calibra Joy Classic Dog - Multipack Meat Variety 4x70 gram

   De Calibra Joy Dog Multipack Meat Variety Mix van tussendoortjes is een bijzondere variatie van rundvlees, lamsvlees, eend en zalm. Sticks en strips die het dieet van jouw hond verrijken.

  Lees verder
  2-3 werkdagen levertijd 10.25

 7. Calibra Joy Classic Dog - Salmon Sticks 80 gram

   Zalmsticks, een gezond, geurig en licht verteerbaar tussendoortje dat het dieet van jouw hond verrijkt. Bevatten onverzadigde vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht.

  Lees verder
  Direct leverbaar 3.25

 8. Calibra Joy Classic Dog Mini - Salmon Cube 80 gram

   Zalmblokjes vormen een gezond, geurig en licht verteerbaar MINI-tussendoortje dat het dieet van jouw hond verrijkt. Bevat onverzadigde vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht

  Lees verder
  Direct leverbaar 2.95

 9. Calibra Joy Classic Dog - Lamb Strips 80 gram

   Lamstrips, een gezond, geurig en licht verteerbaar tussendoortje dat het dieet van jouw hond verrijkt. Dit tussendoortje met lamsvlees, met zijn typische smaak, heeft een optimale voedingswaarde en is ook geschikt voor zeer gevoelige of allergische honden

  Lees verder
  Direct leverbaar 3.25

 10. Calibra Joy Classic Dog - Large Lamb Fillets 80 gram

   Grote lamsfilets, een gezond, geurig en licht verteerbaar tussendoortje dat het dieet van jouw hond verrijkt. Uitermate geschikt voor honden die gevoelig of allergisch zijn.

  Lees verder
  Direct leverbaar 3.25

Filters

1-10 van de 20 producten

Pagina