Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Optimanova

Diervoerproducent Optimanova is een relatief nieuwe speler op de markt. Maar het feit dat dit merk in zeer korte tijd zoveel naamsbekendheid heeft gekregen, laat zien dat het niet gaat om zomaar een producent van voer voor honden en katten. Waarom heeft VoorMijnDier besloten dit merk, Optimanova, in het assortiment op te nemen?

Optimanova in het kort

Het beste in je huisdier naar boven halen, daar gaat het Optimanova om. Natuurlijk proberen meerdere voedselproducenten dat, maar Optimanova heeft hierin een bijzonder effectieve methode gevonden. Ze maken hun voer voor honden en katten op basis van drie waarden: Kwaliteit, technologie en onderscheid. Ze begonnen hiermee in 2011 en zijn in korte tijd uitgegroeid tot een topmerk. Hoe geeft deze Europese producent van voer voor honden en katten invulling aan hun drie waarden?

Kwaliteit

Hoe waarborgt Optimanova een uitstekende, premium kwaliteit? Het merk doet dit door aandacht te hebben voor de ingrediënten. Deze ingrediënten worden niet random ingekocht, maar alleen bij leveranciers die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Deze leveranciers leveren verse vis uit de Atlantische Oceaan en de Golf van Biskaje, vers vlees uit Spanje van speciaal geselecteerde bedrijven. Deze bedrijven leveren ook voedsel voor menselijke consumptie, dus de kwaliteit is hoog. De voeding van Optimanova voldoet aan de ISO 9001 EC-7085/12 norm.

Technologie

Excellent diervoeder maken is niet een kwestie van ingrediënten lukraak bij elkaar voegen. Je hebt de juiste omstandigheden en uitgekiende samenstellingen nodig. Dit is iets waar Optimanova veel aandacht aan besteed heeft. Het voedsel wordt bereid in een high-tech keuken waarin niets aan het toeval overgelaten wordt. Het resultaat: dankzij moderne technologie biedt Optimanova altijd de beste kwaliteit.

Onderscheid

Honden en katten van verschillende rassen en in verschillende levensfases hebben verschillende voedselbehoeften. Optimanova maakt onderscheid tussen elk type hond en kat, in elke levensfase. Het merk past de voeding aan op de behoefte van je huisdier. De voedingswaarden zijn afgestemd op jouw huisdier.

Optimanova voedingslijnen

De drie waarden van Optimanova resulteren in een unieke lijn aan producten voor honden en katten. Voor puppies (van grote tot kleine rassen) en kittens, voor volwassen honden (kleine en grote rassen) en volwassen katten en natuurlijk voor de senioren. Heeft je hond of kat speciale voedingsbehoeften? Ook dan heeft Optimanova iets.

Voedings de basis voor een gezond leven

De gezondheid van je hond of kat is ongetwijfeld heel belangrijk voor je. Met de juiste voeding is de kans dat jouw levensmetgezel gezond blijft, het grootst. Kijk hieronder welke producten van Optimanova het meest geschikt is voor jouw huisdier.

Filters

1-20 van de 22 producten

Pagina
 1. Optimanova kat adult kip en rijst

   Een heerlijk recept met verse kip, speciaal ontwikkeld om uw kat te beschermen. de ideale balans van calcium en fosfor vermindert tandplak en geeft maximale bescherming aan het gebit van de kat. ingrediënten zoals zink, omega 3 en omega 6 beschermen het immuunsysteem van de kat, verzorgen de huid en houden de vacht glanzend en sterk.

  Lees verder
  Optimanova kat adult kip en rijst 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova kat adult kip en rijst 8kg

  Direct leverbaar
  50.99
 2. Optimanova kat adult konijn en aardappel

    

   Het is het enige product op de markt in deze categorie gemaakt van vers konijnenvlees. licht verteerbaar, lekker en laag in calorieën, cholesterol en vetten, daarnaast bevat het belangrijke mineralen zoals ijzer, magnesium en zink. de omega-3 helpt om zijn huid gezond te houden en zijn vacht glanzend en sterk.

  Lees verder
  Optimanova kat adult konijn en aardappel 8kg

  Direct leverbaar
  49.95
  Optimanova kat adult konijn en aardappel 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
 3. Optimanova kat adult zalm en aardappel

   Een heerlijke graanvrije receptuur met verse zalm, speciaal ontwikkeld om uw kat te beschermen. De ideale balans van calcium en fosfor vermindert tandplak en geeft maximale bescherming aan het gebit van de kat. Ingrediënten zoals zink, omega 3 en omega 6 beschermen het immuunsysteem van de kat, verzorgen de huid en houden de vacht glanzend en sterk.

  Lees verder
  Optimanova kat adult zalm en aardappel 8kg

  Direct leverbaar
  49.95
  Optimanova kat adult zalm en aardappel 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
 4. Optimanova kat adult kip en aardappel

   Een heerlijke graanvrije receptuur met verse kip, speciaal ontwikkeld om uw kat te beschermen. de ideale balans van calcium en fosfor vermindert tandplak en geeft maximale bescherming aan het gebit van de kat. ingrediënten zoals zink, omega 3 en omega 6 beschermen het immuunsysteem van de kat, verzorgen de huid en houden de vacht glanzend en sterk.

  Lees verder
  Optimanova kat adult kip en aardappel 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova kat adult kip en aardappel 8kg

  Direct leverbaar
  49.95
 5. Optimanova kat exquisite kip en rijst

   Optimanova Cat Exquisite Chicken & Rice is een recept dat speciaal is samengesteld om de meest kieskeurige katten tevreden te stellen. De perfecte combinatie van vers kippenvlees en oliën van de hoogste kwaliteit zorgt ervoor dat uw kat altijd een gezonde eetlust heeft en tegelijkertijd het spijsverteringssysteem gezond te houden en de schoonheid van uw kat te verbeteren.

  Lees verder
  Optimanova kat exquisite kip en rijst 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova kat exquisite kip en rijst 8kg

  Direct leverbaar
  49.95
 6. Optimanova kat mature kip en rijst

   Oudere katten bewegen in een ander tempo, en daarom hebben ze het juiste soort voedsel nodig dat voor hen zorgt en hen gezond en sterk houdt. Optimanova Cat Mature Chicken & Rice is de ideale voeding voor katten vanaf 7 jaar, omdat de uitstekende combinatie van mineralen de huid en het haar beschermt en tevens de vorming van stenen en andere urinewegaandoeningen helpt voorkomen.

  Lees verder
  Optimanova kat mature kip en rijst 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova kat mature kip en rijst 8kg

  Direct leverbaar
  49.95
 7. Optimanova kat hairbal kip en rijst

   Optimanova Cat Hairball is ontworpen om katten te helpen die de neiging hebben om haarballen te vormen door de spijsvertering effectiever te maken. De speciale formule met zijn "sleepnet"-effect voorkomt dat haren zich ophopen in het lichaam van uw kat, waardoor de spijsvertering wordt vergemakkelijkt en eventuele verstoppingen of spijsverteringscomplicaties in de toekomst worden voorkomen.

    

    

  Lees verder
  Optimanova kat hairbal kip en rijst 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova kat hairbal kip en rijst 8kg

  Direct leverbaar
  59.95
 8. Optimanova kat gesteriliseerd kip en rijst

   Het sterilisatieproces zorgt voor een toename van de eetlust, terwijl het activiteitsniveau afneemt door de afname van de hormoonproductie. Optimanova Sterilized heeft een optimaal calorie- en vetgehalte. De toevoeging van L-carnitine helpt om vetten om te zetten in energie en om de ophoping van lichaamsvet te verminderen zonder de spiermassa te verminderen. Speciale combinaties van voedingsstoffen in de brok kunnen ook helpen om de vitaliteit en het activiteitsniveau te verhogen.

  Lees verder
  Optimanova kat gesteriliseerd kip en rijst 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova kat gesteriliseerd kip en rijst 8kg
  Niet voorradig
  3-5 werkdagen levertijd
  50.99
 9. Optimanova kat light kip en rijst

   Optimanova Cat Light Kip & Rijst biedt de perfecte voedingsoplossing als uw kat overgewicht heeft of de neiging heeft om overgewicht aan te komen. Het gehalte aan L-Carnitine helpt om vetten efficiënter te metaboliseren en meer energie te produceren, zonder de spiermassa te verminderen. Het is ideaal om zwaarlijvigheid te voorkomen en het ideale gewicht van de kat te behouden.

  Lees verder
  Optimanova kat light kip en rijst 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova kat light kip en rijst 8kg

  Direct leverbaar
  51.99
 10. Optimanova kat adult zalm en rijst

   Een heerlijk recept met verse zalm, speciaal ontwikkeld om uw kat te beschermen. de ideale balans van calcium en fosfor vermindert tandplak en geeft maximale bescherming aan het gebit van de kat. ingrediënten zoals zink, omega 3 en omega 6 beschermen het immuunsysteem van de kat, verzorgen de huid en houden de vacht glanzend en sterk

  Lees verder
  Optimanova kat adult zalm en rijst 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova kat adult zalm en rijst 8kg

  Direct leverbaar
  49.95
 11. Optimanova kitten kip en rijst

   Optimanova Kitten Kip & Rijst is speciaal samengesteld om tijdens de eerste levensmaanden tijdens de borstvoedingsfase de maximale voeding te bieden. Dit product helpt het immuunsysteem te beschermen en stimuleert een gezonde groei en ontwikkeling van uw kat, waardoor mogelijke toekomstige hart- of spijsverteringsproblemen worden voorkomen.

  Lees verder
  Optimanova kitten kip en rijst 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova kitten kip en rijst 8kg

  Direct leverbaar
  49.95
 12. Optimanova hond adult digestive konijn en aardappel

   Optimanova Adult Digestive Rabbit & Potato is het enige product op de markt in deze categorie gemaakt van vers konijnenvlees. Licht verteerbaar, lekker en laag in calorieën, cholesterol en vetten, daarnaast bevat het belangrijke mineralen zoals ijzer, magnesium en zink. De Omega-3 helpt zijn huid gezond te houden en zijn vacht glanzend te houden. Het is perfect voor elk ras. Vooral voor mensen met een gevoelige maag.

  Lees verder
  Optimanova hond adult digestive konijn en aardappel 12kg
  Niet voorradig
  3-5 werkdagen levertijd
  56.99
  Optimanova hond adult digestive konijn en aardappel 2kg
  Niet voorradig
  3-5 werkdagen levertijd
  19.99
 13. Optimanova hond mature adult kip en rijst

   Optimanova Mature Adult Chicken & Rice is speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de gewrichten van honden van middelbare of oudere leeftijd te versterken. Bevat natuurlijke antioxidanten (tocoferolen) die het lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Calcium, fosfor en vitamine D voor sterke botten en spieren. Chondroïtine en glucosamine houden het kraakbeenweefsel gezond en voorkomen artroseproblemen. Bevordert ook een gezond darmkanaal dankzij een optimaal vezelgehalte.

  Lees verder
  Optimanova hond mature adult kip en rijst 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova hond mature adult kip en rijst 12kg

  Direct leverbaar
  59.95
 14. Optimanova hond adult sensitive zalm en aardappel

   Het recept voor Optimanova Adult Sensitive Zalm & Aardappel is perfect voor elk ras, vooral voor honden met een gevoelig spijsverteringskanaal of die speciale verzorging van huid en vacht nodig hebben. Zalm, als enige eiwitbron, beschermt uw huisdier tegen mogelijke allergieën of voedselintoleranties. De combinatie van zink, vitamine A en biotine, evenals omega-3- en omega-6-vetzuren, draagt ​​bij aan de schoonheid en gezondheid van zijn huid, haar en snuit. Bovendien stimuleert de gember de productie van spijsverteringsenzymen, waardoor de opname van voedingsstoffen wordt vergemakkelijkt.

  Lees verder
  Optimanova hond adult sensitive zalm en aardappel 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova hond adult sensitive zalm en aardappel 12kg

  Direct leverbaar
  65.99
 15. Optimanova hond adult obesitas kip en rijst

   Overgewicht brengt de gezondheid in gevaar en kan de levensverwachting van honden verkorten. Als uw huisdier de neiging heeft om gewichtsproblemen te krijgen, moet het een uitgebalanceerd dieet volgen dat niet meer calorieën bevat dan het nodig heeft. Onze speciale formule geeft op een gecontroleerde manier energie vrij, terwijl het zetmeelgehalte een gevoel van volheid geeft door het glucose- en cholesterolgehalte in het bloed constant te houden. Het bevat ook L-carnitine dat de vetverbranding versnelt en helpt de spieren van uw huisdier in topconditie te houden.

  Lees verder
  Optimanova hond adult obesitas kip en rijst 12kg

  Direct leverbaar
  56.99
  Optimanova hond adult obesitas kip en rijst 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
 16. Optimanova hond adult mobility kip en rijst

   Optimanova Adult Mobility Kip & Rijst bevat omega-3 EPA- en DHA-vetzuren, die worden aangetroffen in natuurlijke visolie, die gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen en helpen de gewrichten gezond te houden en de achteruitgang van het kraakbeen te verminderen. Gewrichtsproblemen hebben soms te maken met overgewicht, dus deze speciale formule met L-Carnitine versnelt de vetverbranding en helpt de spieren in perfecte conditie te houden.

  Lees verder
  Optimanova hond adult mobility kip en rijst 12kg

  Direct leverbaar
  64.99
  Optimanova hond adult mobility kip en rijst 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
 17. Optimanova hond adult mini zalm en aardappel

   Het recept voor Optimanova Adult Mini Sensitive Zalm & Aardappel is perfect voor elk klein ras, vooral voor die met een gevoelig spijsverteringskanaal of die speciale verzorging van de huid en vacht nodig hebben. Zalm, als enige eiwitbron, beschermt uw huisdier tegen mogelijke allergieën of voedselintoleranties. De combinatie van zink, vitamine A en biotine, evenals omega-3- en omega-6-vetzuren, draagt ​​bij aan de schoonheid en gezondheid van zijn huid, haar en snuit. Bovendien stimuleert de gember de productie van spijsverteringsenzymen, waardoor de opname van voedingsstoffen wordt vergemakkelijkt

  Lees verder
  Optimanova hond adult mini zalm en aardappel 8kg

  Direct leverbaar
  49.95
  Optimanova hond adult mini zalm en aardappel 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
 18. Optimanova hond adult mini kip en rijst

   Als uw hond 10 maanden oud is, wordt hij volwassen en heeft hij een uitgebalanceerd dieet nodig voor deze nieuwe levensfase. Optimanova Adult Mini Kip & Rijst helpt om het ideale gewicht van uw hond te behouden dankzij een optimale toevoer van calorieën en eiwitten, speciaal ontworpen om aan zijn kenmerken te voldoen. Bevat vitamines en aminozuren die de huid beschermen en het immuunsysteem versterken. De speciale, zeer smakelijke formule en de brokjes met een structuur die speciaal geschikt is voor kleine kaken, maken dit het ideale recept voor de meest kieskeurige smaakpapillen.

  Lees verder
  Optimanova hond adult mini kip en rijst 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova hond adult mini kip en rijst 12kg

  Direct leverbaar
  59.95
 19. Optimanova hond adult mini kip en aardappel

   Als uw hond 10 maanden oud is, wordt hij volwassen en heeft hij een uitgebalanceerd dieet nodig voor deze nieuwe levensfase. Optimanova Adult Mini Chicken & Potato helpt om het ideale gewicht van uw hond te behouden dankzij een optimale toevoer van calorieën en eiwitten, speciaal ontworpen om aan zijn kenmerken te voldoen. Bevat vitamines en aminozuren die de huid beschermen en het immuunsysteem versterken. De speciale, zeer smakelijke formule en de brokjes met een structuur die speciaal geschikt is voor kleine kaken, maken dit het ideale recept voor de meest kieskeurige smaakpapillen.

  Lees verder
  Optimanova hond adult mini kip en aardappel 8kg

  Direct leverbaar
  49.95
  Optimanova hond adult mini kip en aardappel 2kg

  Direct leverbaar
  19.99
 20. Optimanova hond adult mini digestive konijn en aardappel

   Adult Mini Digestive Rabbit & Potato is het enige product op de markt in deze categorie gemaakt van vers konijnenvlees. Licht verteerbaar, lekker en laag in calorieën, cholesterol en vetten, daarnaast bevat het belangrijke mineralen zoals ijzer, magnesium en zink. Zijn Omega3 helpt zijn huid gezond te houden en zijn vacht glanzend te houden. Het is perfect voor kleine of minirassen. Vooral voor honden met een gevoelige maag.

  Lees verder
  Optimanova hond adult mini digestive konijn en aardappel 2kg
  Niet voorradig
  3-5 werkdagen levertijd
  19.99
  Optimanova hond adult mini digestive konijn en aardappel 8kg
  Niet voorradig
  3-5 werkdagen levertijd
  49.95
Filters

1-20 van de 22 producten

Pagina