Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Eukanuba

Honden die de juiste voeding en zorg krijgen, leven gemiddeld langer. Als je dat weet, geef je je lieve hond toch het beste? Die visie inspireert Eukanuba om hondenvoer te maken dat meer doet dan alleen zorgen dat hij iets binnenkrijgt. Eukanuba produceert hondenvoer dat het verschil maakt. Hierdoor kunnen honden en hun baasjes zo lang mogelijk genieten van een rijk en gezond leven. Dat is toch het mooiste dat je je hond kunt geven? We vertellen je graag iets meer over Eukanuba hondenvoer.

Waarom Eukanuba?

Kort gezegd: omdat Eukanuba hondenvoer geweldig voer is. Als mensen weten we dat ons eten in hoge mate bepaalt hoe we ons voelen. We kunnen alleen optimaal presteren als we de juiste voeding binnenkrijgen. Voor honden is dat natuurlijk niet anders. Het voer bepaalt ook hoe hij zich voelt en hoe hij presteert. Veel baasjes hebben het Eukanuba-effect gezien toen hun hond overstapte op het juiste hondenvoer van Eukanuba. Daarom is voer van Eukanuba een goed idee!

Bij goed voer draait het om afstemming. Een hond moet niet te veel en niet te weinig krijgen van bepaalde voedingsstoffen. Vandaar dat Eukanuba voer heeft ontwikkeld voor verschillende typen hond, in verschillende levensfasen. Is je hond actief? Dan kan hij wel een beetje extra energie gebruiken. Is hij van een groot ras? Of van een middelgroot ras? Is hij een pup? Of toch een senior? Voor elke groep en fase heeft Eukanuba een passende maaltijd. Waarom? Omdat het belangrijk is rekening te houden met de specifieke behoeften van je hond.

Eukanuba puppy

Al in de eerste levensfase van je hond leg je de basis van een gezond leven. Daarom is er Eukanuba puppy. Eukanuba puppy geeft je jonge hond alles wat hij of zij nodig heeft om zich te ontwikkelen tot een gezonde, sterke volwassen hond. Je pup heeft namelijk extra voedingsstoffen nodig om sterke botten en spieren te ontwikkelen. Daarnaast staan de hersenen, ogen en de coördinatie ook nog in de kinderschoenen. Eukanuba puppy heeft voer voor bijvoorbeeld puppy’s van kleine en middelgrote rassen, maar ook voor grote rassen. Elke pup heeft andere voedingsstoffen nodig, en Eukanuba puppy geeft die.

Eukanuba volwassen

Een nieuwe levensfase komt met nieuwe voedingsbehoeften. Deze behoeften heeft Eukanuba verwerkt in de voedingslijn Eukanuba volwassen. Maar daar houdt het niet mee op: Eukanuba heeft ook een studie gemaakt van honden van verschillende rassen en groottes. Bovendien hebben individuele honden specifieke behoeften. Misschien heeft jouw volwassen hond een gevoelige huid. Ook dan geef je hem Eukanuba hondenvoer. Bij elke levensfase hoort een passend hondenvoer.

Eukanuba Senior

Je hond kan een levenlang Eukanuba hondenvoer krijgen. Want ook voor de honden op leeftijd heeft Eukanuba hondenvoer: Eukanuba Senior. Een senior hoeft zich namelijk niet meteen als een senior te gedragen. Met de juiste voeding kan een hond op leeftijd nog lang in goede conditie blijven. Eukanuba Senior is helemaal aangepast aan de behoeften van honden in deze levensfase. Bijvoorbeeld met voedingsstoffen voor soepele gewrichten en een goede spijsvertering. Op die manier kunnen ze zo lang mogelijk soepel blijven bewegen en genieten van het leven. Met de juiste voeding kun je de gevolgen van het ouder worden en de kans op bepaalde ouderdomskwalen aanzienlijk verminderen.

Kies je Eukanuba-voer

Ben je op zoek naar het beste Eukanuba-voer voor je hond? We helpen je graag een keuze te maken uit het Eukanuba assortiment. Maak hieronder een keus uit een van de volgende lijnen: Daily Care, Breed Specific, Kip Range of Flavours. Vervolgens kun je binnen deze lijnen nog kiezen voor de levensfase van je hond.

                                    

Wat zijn de voordelen van Eukanuba hondenvoeding?

Eukanuba hondenvoeding heeft verschillende voordelen. In het kort komen ze hierop neer: Je krijgt:

  • Voeding op maat. Geef je hond in elke levensfase en in elke omstandigheid de voeding die hij nodig heeft.
  • Jarenlange ervaring in hondenvoer. Bij Eukanuba profiteer je van expertise die zich alleen maar kan opbouwen dankzij jarenlange ervaring.
  • Speciaal voer bij specifieke voedingsbehoeften. Soms ontwikkelt je hond een specifieke behoefte, bijvoorbeeld overgewicht of een andere aandoening. Ook dan kan Eukanuba hondenvoer hem helpen. Dus welke Eukanuba brokken je ook kiest voor je hond, er is altijd iets wat perfect bij hem past!

Koop Eukanuba eenvoudig online

Ben je op zoek naar het beste Eukanuba-voer voor je hond? Koop Eukanuba eenvoudig online bij VoorMijnDier. Wij hebben in ons assortiment een rijk aanbod aan Eukanuba-producten. Wil je graag hulp bij je keuze, zodat je zeker weet dat je het juiste product hebt? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Geen producten gevonden voor deze selectie.