Facebook Pixel

Vragen? Bel ons ma t/m vrij van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Optimanova: voeding voor honden en katten gemaakt met verse, natuurlijke ingredi√ęnten
Optimanova: voeding voor honden en katten gemaakt met verse, natuurlijke ingredi√ęnten

Optimanova: voeding voor honden en katten gemaakt met verse, natuurlijke ingredi√ęnten

"Regelmatig bespreken we bij VoorMijnDier nieuwe en veelbelovende producten. Deze keer wil ik het hebben over Optimanova. Dit is een relatief onbekend voer, omdat het nog niet zo lang op de markt is in Nederland en Belgi√ę.

Wat maakt dit voer de moeite waard?
Optimanova heeft voer met een hoog vers-vleesaandeel voor zowel honden als katten ontwikkeld. Dat is vrij uniek: veel andere voeren van bekende merken bevatten namelijk g√©√©n vers vlees. Optimanova is daarnaast gemaakt van 100% natuurlijke ingredi√ęnten. Bij de bereiding zijn dus geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of antioxidanten gebruikt. Al het verse vlees en de vis in Optimanova, zijn afkomstig van bedrijven die voedsel leveren voor humane consumptie. Het hele assortiment honden- en kattenvoer is daarmee samengesteld met vers vlees en vis van topkwaliteit: konijn, kip, en zalm. Daarnaast bevatten de recepten ook natuurlijke supplementen, zoals chondro√Įtine en glucosamine, en omega 3 en 6 vetzuren, goed voor de ondersteuning van de huid, de vacht en de gewrichten."
 

 

Ieder dier heeft verschillende behoeften. Deze behoeften hangen samen met verschillende factoren, zoals leeftijd, grootte, levensstijl, en eventuele gezondheidsproblemen. Optimanova biedt een breed assortiment waarmee je precies kunt inspelen op deze individuele behoeften van je hond of kat. 

Optimanova hondenvoer en snacks

Optimanova‚Äôs assortiment bevat voeding voor honden van alle leeftijden en maten: van puppy's tot senior honden, van kleine tot grote rassen. Ook voor dieren met speciale problemen, zoals een gevoelige huid, gevoelig maagdarmkanaal, gewrichtsproblemen, overgewicht of juist een gebrek aan eetlust bestaat er een speciale voeding. Optimanova heeft tevens een breed scala aan hypoallergene recepten, geschikt voor honden met allergie√ęn en voedselintoleranties. Deze producten bevatten slechts √©√©n enkele bron van dierlijke eiwitten. Optimanova Snacks zijn smakelijk en hypoallergeen. Ze bevatten ook slechts √©√©n bron van dierlijk eiwit, waardoor ze de perfecte beloning zijn voor honden met voedselallergie√ęn, een gevoelige huid of een gevoelige maag. De snacks zijn glutenvrij en graanvrij en worden koudgeperst, zodat ze al hun voedingsstoffen behouden.

Optimanova kattenvoer
Optimanova kattenvoer is zeer makkelijk verteerbaar met een hoog vleesaandeel van wel 75%. Van dit vleesgehalte is 40% vers vlees door een uniek bereidingsproces. Daarnaast bevat Optimanova ook probiotica voor een goede darmwerking. Er bestaan verschillende soorten droogvoeding voor katten van elke leeftijd, en voor katten met speciale behoeftes zoals vermindering van overgewicht of voor gecastreerde katten.

19 producten

 1. Optimanova kat adult kip en rijst 8kg

   Een heerlijk recept met verse kip, speciaal ontwikkeld om uw kat te beschermen.¬†de ideale balans van calcium en fosfor vermindert tandplak en geeft maximale bescherming aan het gebit van de kat.¬†ingredi√ęnten zoals zink, omega 3 en omega 6 beschermen het immuunsysteem van de kat, verzorgen de huid en houden de vacht glanzend en sterk.

  Lees verder
  49.99
  Niet voorradig
 2. Optimanova kitten kip en rijst 8kg Let op: THT juni 2024

   Optimanova Kitten Kip & Rijst is speciaal samengesteld om tijdens de eerste levensmaanden tijdens de borstvoedingsfase de maximale voeding te bieden. Dit product helpt het immuunsysteem te beschermen en stimuleert een gezonde groei en ontwikkeling van uw kat, waardoor mogelijke toekomstige hart- of spijsverteringsproblemen worden voorkomen.

  Lees verder
  49.95
  Niet voorradig
 3. Optimanova kat exquisite kip en rijst 8kg

   Optimanova Cat Exquisite Chicken & Rice is een recept dat speciaal is samengesteld om de meest kieskeurige katten tevreden te stellen. De perfecte combinatie van vers kippenvlees en oli√ęn van de hoogste kwaliteit zorgt ervoor dat uw kat altijd een gezonde eetlust heeft en tegelijkertijd het spijsverteringssysteem gezond te houden en de schoonheid van uw kat te verbeteren.

  Lees verder
  54.95
  Niet voorradig
 4. Optimanova kat adult zalm en aardappel 8kg Let Op: THT juli 2024

   Een heerlijke graanvrije receptuur met verse zalm, speciaal ontwikkeld om uw kat te beschermen.¬†De ideale balans van calcium en fosfor vermindert tandplak en geeft maximale bescherming aan het gebit van de kat.¬†Ingredi√ęnten zoals zink, omega 3 en omega 6 beschermen het immuunsysteem van de kat, verzorgen de huid en houden de vacht glanzend en sterk.

  Lees verder
  59.95
  Niet voorradig
 5. Optimanova hond adult medium kip en rijst 12kg Let Op: THT 8-2024

   In het eerste levensjaar worden honden van middelgrote rassen volwassen en hebben ze een uitgebalanceerd dieet nodig dat helpt om zich aan te passen aan dit nieuwe levensfase.¬†Optimanova Adult Medium Kip & Rijst helpt om een ‚Äč‚Äčideaal gewicht te behouden door op een gecontroleerde manier energie vrij te maken.¬†Het versterkt de afweer, beschermt de huid en vacht en bevat natuurlijke antioxidanten (tocoferolen).

  Lees verder
  29.00
  57.99
  Niet voorradig
 6. Optimanova hond adult large kip en aardappel 12kg Let Op: THT juli 2024

   Dankzij het gehalte aan glucosamine en chondro√Įtine is Optimanova Adult Large Chicken & Potato speciaal samengesteld om voortijdige schade aan botten en gewrichten te voorkomen waar grote rassen vatbaar voor zijn.¬†Het optimale EPA- en DHA-gehalte helpt het spijsverteringsproces en stimuleert het immuunsysteem, en verbetert ook de consistentie van de ontlasting dankzij het bietenpulpgehalte.

  Lees verder
  59.95
  Niet voorradig
 7. Optimanova hond giant kip en rijst 12kg

   Optimanova Adult Giant Chicken & Rice bevat kip van hoge kwaliteit, die voorziet in de voedingsbehoefte van alle honden van meer dan 45 kg. Hierdoor kan uw hond op het juiste lichaamsgewicht blijven en worden problemen met obesitas voorkomen. Het ideale gehalte aan vetzuren houdt het kraakbeen en de gewrichten in perfecte conditie en vitamine D reguleert het gehalte aan mineralen in het bloed om de botten gezond en sterk te houden.

  Lees verder
  56.99
  Niet voorradig
 8. Optimanova hond adult mini zalm en aardappel 8kg Let Op: THT 8-2024

   Het recept voor Optimanova Adult Mini Sensitive Zalm & Aardappel is perfect voor elk klein ras, vooral voor die met een gevoelig spijsverteringskanaal of die speciale verzorging van de huid en vacht nodig hebben.¬†Zalm, als enige eiwitbron, beschermt uw huisdier tegen mogelijke allergie√ęn of voedselintoleranties.¬†De combinatie van zink, vitamine A en biotine, evenals omega-3- en omega-6-vetzuren, draagt ‚Äč‚Äčbij aan de schoonheid en gezondheid van zijn huid, haar en snuit.¬†Bovendien stimuleert de gember de productie van spijsverteringsenzymen, waardoor de opname van voedingsstoffen wordt vergemakkelijkt

  Lees verder
  Direct leverbaar
  24.98
  49.95

 9. Optimanova hond adult digestive konijn en aardappel 12kg

   Optimanova Adult Digestive Rabbit & Potato is het enige product op de markt in deze categorie gemaakt van vers konijnenvlees.¬†Licht verteerbaar, lekker en laag in calorie√ęn, cholesterol en vetten, daarnaast bevat het belangrijke mineralen zoals ijzer, magnesium en zink.¬†De Omega-3 helpt zijn huid gezond te houden en zijn vacht glanzend te houden.¬†Het is perfect voor elk ras.¬†Vooral voor honden met een gevoelige maag.

  Lees verder
  66.99
  Niet voorradig
 10. Optimanova puppy digestive konijn en aardappel 12kg

   Optimanova Puppy Rabbit Digestive & Potato is het enige product in zijn categorie dat gemaakt is van vers konijnenvlees.¬†Licht verteerbaar, lekker en laag in calorie√ęn, cholesterol en vet.¬†Het is geschikt voor puppy's van elk ras, vooral voor mensen met een delicate spijsvertering.¬†Het optimale gehalte aan vitamine A, biotine en omega-3 helpt een gezonde huid en glanzende vacht te behouden.

  Lees verder
  66.95
  Niet voorradig
 11. Optimanova hond adult mini digestive konijn en aardappel 8kg

   Adult Mini Digestive Rabbit & Potato is het enige product op de markt in deze categorie gemaakt van vers konijnenvlees.¬†Licht verteerbaar, lekker en laag in calorie√ęn, cholesterol en vetten, daarnaast bevat het belangrijke mineralen zoals ijzer, magnesium en zink.¬†Zijn Omega3 helpt zijn huid gezond te houden en zijn vacht glanzend te houden.¬†Het is perfect voor kleine of minirassen.¬†Vooral voor honden¬†met een gevoelige maag.

  Lees verder
  49.95
  Niet voorradig
 12. Optimanova hond adult mobility kip en rijst 12kg Let Op: THT augustus 2024

   Optimanova Adult Mobility Kip & Rijst bevat omega-3 EPA- en DHA-vetzuren, die worden aangetroffen in natuurlijke visolie, die gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen en helpen de gewrichten gezond te houden en de achteruitgang van het kraakbeen te verminderen. Gewrichtsproblemen hebben soms te maken met overgewicht, dus deze speciale formule met L-Carnitine versnelt de vetverbranding en helpt de spieren in perfecte conditie te houden.

  Lees verder
  32.50
  64.99
  Niet voorradig
 13. Optimanova puppy sensitive zalm en aardappel 12kg let Op: THT mei 2024

   Optimanova's Adult Sensitive Zalm & Aardappel is perfect voor elk ras, vooral geschikt voor puppy's die bij de geboorte een gevoelige huid of spijsverteringsproblemen krijgen.¬†Zalm, als enige eiwitbron, vermijdt mogelijke allergie√ęn of voedselintoleranties.¬†De combinatie van zink, vitamine A en biotine, evenals Omega-3 en Omega-6 vetzuren, draagt ‚Äč‚Äčbij aan de schoonheid en gezondheid van de huid, het haar en de slijmvliezen.¬†De gember stimuleert de aanmaak van spijsverteringsenzymen, waardoor voedingsstoffen gemakkelijk kunnen worden opgenomen.

  Lees verder
  66.99
  Niet voorradig
 14. Optimanova hond adult sensitive zalm en aardappel 12kg

   Het recept voor Optimanova Adult Sensitive Zalm & Aardappel is perfect voor elk ras, vooral voor honden met een gevoelig spijsverteringskanaal of die speciale verzorging van huid en vacht nodig hebben.¬†Zalm, als enige eiwitbron, beschermt uw huisdier tegen mogelijke allergie√ęn of voedselintoleranties.¬†De combinatie van zink, vitamine A en biotine, evenals omega-3- en omega-6-vetzuren, draagt ‚Äč‚Äčbij aan de schoonheid en gezondheid van zijn huid, haar en snuit.¬†Bovendien stimuleert de gember de productie van spijsverteringsenzymen, waardoor de opname van voedingsstoffen wordt vergemakkelijkt.

  Lees verder
  65.99
  Niet voorradig
 15. Optimanova hond adult large kip en rijst 12kg

   Dankzij het gehalte aan glucosamine en chondro√Įtine is Optimanova Adult Large Chicken & Rice speciaal samengesteld om voortijdige schade aan botten en gewrichten te voorkomen waar grote rassen vatbaar voor zijn.¬†Het optimale EPA- en DHA-gehalte helpt het spijsverteringsproces en stimuleert het immuunsysteem, en verbetert ook de consistentie van de ontlasting dankzij het bietenpulpgehalte.

  Lees verder
  56.99
  Niet voorradig
 16. Optimanova hond adult medium kip en rijst (voorkant)
   • Topvoeding voor volwassen honden van middelgrote rassen
   • Met verse kip
   • Met rijst in plaats van aardappel
   • Formule voor het ideale gewicht
   • Voor een sterk immuunsysteem

   Kies hieronder een variant.

  Lees verder
  Optimanova hond adult medium kip en rijst 2kg
  Niet voorradig
  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova hond adult medium kip en rijst 12kg Let Op: THT 8-2024
  Niet voorradig
  29.00
  57.99
 17. Optimanova hond adult mini zalm en aardappel (voorkant)
   • Topvoeding voor volwassen honden van kleine rassen
   • Met verse zalm
   • Met omega-3 en -6 vetzuren voor een mooie huid en vacht
   • Met gember voor een¬†betere spijsvertering

   Kies hieronder een variant.

  Lees verder
  Optimanova hond adult mini zalm en aardappel 2kg
  Niet voorradig
  Direct leverbaar
  19.99
  Optimanova hond adult mini zalm en aardappel 8kg Let Op: THT 8-2024

  Direct leverbaar
  24.98
  49.95

19 producten