Lekker! Gratis gezonde snacks

 
 Honden zijn gek op tussendoortjes. Maar helaas zijn tussendoortjes meestal ongezond. Gelukkig is er een uitzondering: de smakelijke én gezonde Treats van Hill’s, boordevol goede ingrediënten en watertandend lekker! Deze week kun je deze Treats gratis proberen. Bestel een grootverpakking hondenvoer van Hill’s Science Plan, dan krijg je een zak gezonde snacks van Hill’s cadeau!* Bekijk hieronder welke producten meedoen aan de actie.
 
* deze actie is geldig t/m maandag 7 september.
 

Gratis Healthy Weight Dog Treats >

Gratis Hypoallergenic Dog Treats >

Gratis Soft Baked Dog Treats >

Gratis Healthy Mobility Dog Treats >

Gratis Dental Health Care Chews Dog Treats >

 

Belangrijke mededeling voor onze dierenvrienden.

Gezondheid en welbevinden komt voor VoorMijnDier op de eerste plaats. We volgen dagelijks de RIVM richtlijnen omtrent het coronavirus (COVID-19), nemen onze verantwoordelijkheid en dankzij de extra inspanningen van onze geweldige medewerkers worden de meeste zendingen op tijd bij je afgeleverd.

De bezorgers van DPD nemen extra maatregelen om het directe contact zo veel mogelijk te beperken. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer op het scanapparaat te tekenen voor ontvangst van je bestelling.

Ook in ons magazijn word er volgens de aangepaste hygiënische veiligheidsnormen gewerkt. VoorMijnDier blijft normaal geopend en heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij geven om je, blijf gezond. Samen komen we hier doorheen!

We werken (on)gewoon voor je door zodat je nooit zonder je favoriete product komt te zitten.

Met vriendelijke groeten,

Het Team van Voormijndier

 

Bestel bij VoorMijnDier >