Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

 

De maand december is een maand vol kado’s en gezelligheid. We hebben nu een heerlijk zacht kado dat je huisdier extra warmte en gezelligheid zal opleveren: Een gratis fluweelzachte dierendeken voor je hond, kat of knager. Ook veel vogels zijn er dol op!

Hoe werkt het?

Bestel deze week voor minimaal 50,- bij VoorMijnDier en gebruik de volgende kortingscode om je gratis troeteldeken aan je bestelling toe te voegen*:

DEKEN

*zolang de voorraad strekt

Gun je huisdier een knusse plek

Je huisdier heeft een eigen plek nodig. In of onder deze deken kan je huisdier heerlijk slapen en een warm, knus plekje voor zichzelf creëren. Ga je op reis met je huisdier? Neem de deken mee, zodat hij altijd en overal een vertrouwd plekje heeft om te slapen of zich terug te trekken. Bovendien beschermt deze dierendeken meubilair tegen dierenharen. En natuurlijk is de deken wasbaar. Kortom, echt een deken waar jij en je huisdier blij van worden!

 

Zoveel lekkere dingen in één pakket! Edgard & Cooper pakt uit met een speciale kerstbox voor honden: een pakket vol happiness. Je hond zou dit kerstblik direct boven aan zijn verlanglijstje zetten, want er zitten alleen maar lekkernijen in. Wat te denken van:

  • Vers hert & scharreleend met appel, rode biet, peer en blauwe bes 700g (droogvoer)
  • Wild & eend met veenbes, rode biet & zoete aardappel 150g (kuipje)
  • Wild & eend met rode biet, blauwe bes & peer 400g (natvoer)
  • Goddelijke eend & kip jerky met banaan en pompoen
  • Zalige energiereep met eend en kip, broccoli & wortel
  • Edgard & Cooper bewaarblik
  • Feestelijk vlinderstrikje voor je hond

En natuurlijk, zoals je van Edgard & Cooper gewend bent: alle voeding is bereid met natuurlijke ingrediënten en vers vlees. Hier maak je je hond heel blij mee!

 

 

Voeding op basis van wetenschap, om je beste vriend te helpen alles uit het leven te halen.’ Dat is Hill’s Science Plan in het kort. En je huisdier is er gek op!

Grijp nu je kans om heel voordelig voer van Hill’s Science Plan in te slaan:

KORTINGSACTIE 15% korting op alles van Hill’s Science Plan

 

Bestel online