Warm weer op komst: hou je huisdier koel!

Er zijn zomerse temperaturen op komst. Als mensen genieten we daar van. Maar honden en katten reageren niet hetzelfde op warmte als mensen. Let daarom extra op je huisdier als het warm is.
 
Hoe bescherm je jouw hond of kat tegen oververhitting? Dat kun je bijvoorbeeld doen met een verkoelende mat, een verkoelende halsband, een verkoelend bot of een verkoelende bandana. Voor knagers bestaat een koel pad. En wist je dat je heel makkelijk zelf ijsjes kunt maken voor je hond of kat? Zo kan ook je huisdier volop genieten van de warmte!
 
Beeztees Quick Cooler Koelmat
Op warme dagen of na inspanning snakt je hond naar verkoeling. Dan is een koelmat een uitkomst. De koelmatten van het premiummerk Beeztees zijn makkelijk in gebruik en blijven tot 2 dagen koel. Verkrijgbaar in verschillende maten.
Beeztees Quick Cooler Halsband
Deze Beeztees Izi Quick Cooler halsband is direct klaar voor gebruik. Je hoeft hem dus niet eerst te koelen. De halsband is verfrissend voor je hond en makkelijk in gebruik!
Beeztees Quick Cooler Bandana
Gun je hond aangename verkoeling met de Beeztees Quick Cooler Bandana. Dankzij de koelkristallen blijft deze bandana enkele dagen koel. Makkelijk in gebruik en verfrissend voor je hond!
  Beeztees Koel Pad – Knaagdier
Geef jouw knaagdier of konijn verkoeling op een warme zomerdag met deze Beeztees Koel Pad speciaal voor knaagdieren. Er zit een speciale koelgel in de pad, deze wordt geactiveerd door de pad 3 tot 4 uur in de vriezer te leggen. 
  Beeztees Frisco Bot - Hondenspeelgoed
Wil je jouw hond wat extra verkoeling geven tijdens warme dagen? Dan is het Beeztees Frisco Bot de ideale oplossing. Het is de bedoeling dat je Frisco water laat opnemen en vervolgens het bot in de vriezer doet. Het water in het bot zal bevriezen en Frisco gaat lekker koud aanvoelen.

 

Belangrijke mededeling voor onze dierenvrienden.

Gezondheid en welbevinden komt voor VoorMijnDier op de eerste plaats. We volgen dagelijks de RIVM richtlijnen omtrent het coronavirus (COVID-19), nemen onze verantwoordelijkheid en dankzij de extra inspanningen van onze geweldige medewerkers worden de meeste zendingen op tijd bij je afgeleverd.

De bezorgers van DPD nemen extra maatregelen om het directe contact zo veel mogelijk te beperken. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer op het scanapparaat te tekenen voor ontvangst van je bestelling.

Ook in ons magazijn word er volgens de aangepaste hygiënische veiligheidsnormen gewerkt. VoorMijnDier blijft normaal geopend en heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij geven om je, blijf gezond. Samen komen we hier doorheen!

We werken (on)gewoon voor je door zodat je nooit zonder je favoriete product komt te zitten.

Met vriendelijke groeten,

Het Team van Voormijndier

 

Bestel bij VoorMijnDier >