Extra volumevoordeel bij bestellingen vanaf 75,-

Deze actie is geldig tot en met 28 oktober 2019.

Deze week is het wel heel voordelig om diervoeding in te slaan. Wij geven onze nieuwsbriefabonnees namelijk volumevoordeel op alle diervoeding. Ontvang nu 5% extra korting over je hele bestelling vanaf 75,-! 

Hoe werkt het?
Plaats voor minimaal 75,- aan diervoeding in je winkelmand waar je volumevoordeel op wilt. Gebruik vervolgens de volgende actiecode:

 

  VOLUME75

 

Bestel nu op VoorMijnDier >

 

Maak kennis met Dribbel

Dribbel is de Boomer van Francis Balkhoven. Hij had bepaald geen goede start in het leven. Als pup moest hij constant overgeven en had hij last van diarree. Geen wonder dat Dribbel en zijn bazin de deur platliepen bij de dierenarts. Toen Dribbel 1 jaar werd, begon hij ook nog last te krijgen van vreselijke jeuk en huidirritaties: rode pootjes en jeukplekken over zijn hele lichaam. Dribbel kreeg daarom Prednison voorgeschreven.
Toen deze kuur uitgewerkt was, ging het nog niet veel beter met arme Dribbel. Daarop stelde de dierenarts voor Dribbel te testen op allergieën of hem de dieetvoeding Hill’s Prescription Diet z/d te geven. Francis besloot beide te doen.

Na twee weken waren er spectaculaire veranderen merkbaar bij Dribbel: de jeukplekken verdwenen, geen diarree meer en het spugen hield op. Wat was Francis blij om Dribbel zo te zien opknappen! Het was een dag en nacht verschil.
Uit de allergietest kwam naar voren dat Dribbel zwaar allergisch is voor gist, dat in veel hondenvoedingen verwerkt is. Daarnaast bleek dat hij allergisch is voor gevogelte, zoals kip, kalkoen en eend.

De dieetvoeding Hill’s Prescription Diet z/d Food Sensitivities bleek een schot in de roos. Het gaat inmiddels alweer 5 jaar supergoed met Dribbel. Hij is vrolijk, heeft een mooie vacht en blaakt van energie. Geen wonder dat Francis heel erg blij is met deze voeding! Maar ze is vooral blij met haar gezonde en vrolijke kleine vriend, Dribbel.