Gratis stoofpotjes voor je hond of kat met maag- en darmproblemen

Deze week hebben we speciale aandacht voor honden en katten met maag- en darmproblemen. Daarom krijg je bij aankoop van geselecteerde Hill’s Prescription i/d Digestive Care producten 2 overheerlijke Hill’s i/d Digestive Care Stoofpotjes cadeau*. Je hond of kat zal smullen van deze dieetvoeding die speciaal ontwikkeld is voor honden en katten met maag- en darmaandoeningen!

Hill’s i/d Digestive Care hond Stoofpotje kip & groenten

Hill’s i/d Digestive Care is ontwikkeld voor honden met maag- en darmaandoeningen. Het is goed verteerbaar en heeft een laag vetgehalte. Dit stoofpotje Kip met toegevoegde groenten zal je hond onweerstaanbaar lekker vinden!

Krijg 2 gratis stoofpotjes bij:

Hill's i/d Hond 12kg

Hill's i/d Hond 5kg

Hill's i/d Hond Sensitive 12kg

Hill's i/d Hond Sensitive 5kg

Hill’s i/d Low Fat hond Stoofpotje kip & groenten

Hill’s i/d Low Fat is ontwikkeld voor honden met maag- en darmaandoeningen. Het is goed verteerbaar en heeft een laag vetgehalte. Dit heerlijke stoofpotje Kip met toegevoegde groenten zal in de smaak vallen!

Krijg 2 gratis stoofpotjes bij:

Hill's i/d Hond Low Fat 12kg

Hill's i/d Hond Low Fat 6kg

Hill’s i/d Stress hond Stoofpotje Kip & Groenten

Stress heeft negatieve invloed op de gezondheid van een hond. Hill’s i/d Stress behandelt stressgerelateerde problemen met de spijsvertering. Bovendien is dit stoofpotje kip & groenten onweerstaanbaar lekker!

Krijg 2 gratis stoofpotjes bij:

Hill's i/d Hond stress mini 5kg 

Hill’s i/d Digestive Care Kat Stoofpotje kip & groenten

Hill’s i/d Digestive Care is ontwikkeld voor katten met maag- en darmaandoeningen. Het is goed verteerbaar en heeft een optimale vezelbalans. Dit stoofpotje Kip met toegevoegde groenten is ook gewoon erg lekker!

Krijg 4 gratis stoofpotjes bij:

Hill's i/d Kat Kip 5kg