In deze bijzondere tijd waarin veel van ons gevraagd wordt, willen we jou als klant graag een hart onder de riem steken. Daarom trakteren we bij iedere bestelling van diervoeding op een Hollandse lekkernij: een pak heerlijke Daelmans stroopwafels! Bestel nu je favoriete diervoeding om deze stroopwafels gratis thuisbezorgd te krijgen.

Hoe werkt het?
Plaats tot uiterlijk vrijdag 3 april een bestelling met diervoeding en de gratis stroopwafels worden automatisch aan je winkelmand toegevoegd.
 

Belangrijke mededeling voor onze dierenvrienden.

Gezondheid en welbevinden komt voor VoorMijnDier op de eerste plaats. We volgen dagelijks de RIVM richtlijnen omtrent het coronavirus (COVID-19), nemen onze verantwoordelijkheid en dankzij de extra inspanningen van onze geweldige medewerkers worden de meeste zendingen op tijd bij je afgeleverd.

De bezorgers van DPD nemen extra maatregelen om het directe contact zo veel mogelijk te beperken. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer op het scanapparaat te tekenen voor ontvangst van je bestelling.

Ook in ons magazijn word er volgens de aangepaste hygiënische veiligheidsnormen gewerkt. VoorMijnDier blijft normaal geopend en heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Wij geven om je, blijf gezond. Samen komen we hier doorheen!

We werken (on)gewoon voor je door zodat je nooit zonder je favoriete product komt te zitten.

Met vriendelijke groeten,

Het Team van Voormijndier

 

Bestel bij VoorMijnDier >