Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Smølke hondenvoer
Smølke hondenvoer

Smølke hondenvoer

Smølke biedt jouw hond een betaalbaar alles-in-één voer van topkwaliteit. Het voer is natuurlijk en verantwoord. Het geeft jouw hond precies wat hij nodig heeft om elke dag gezond en energiek voor de dag te komen. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis.

Filters

3 producten

 1. Smølke Hond Senior Maxi

   Smølke Senior Maxi is een voer voor jouw grote senior. Het zorgt voor soepele gewrichten en een blijvend gezond gewicht terwijl je hond ouder wordt. Tegelijk ondersteunt het het behoud en herstel van lichaamscellen. Maak hieronder een keus.

  Lees verder
  Smølke Senior Maxi 3kg

  3-5 werkdagen levertijd
  13.75
  Smølke Senior Maxi 12kg

  3-5 werkdagen levertijd
  38.95
 2. Smølke Senior Hond Medium

   Smølke Senior Medium zorgt dat je senior van een middelgroot ras soepele gewrichten en een gezond gewicht behoudt. Voor vitaal ouder worden! Tegelijk ondersteunt het voer het behoud en het herstel van lichaamscellen. Maak hieronder een keus.

  Lees verder
  Smølke Senior Medium 3kg

  3-5 werkdagen levertijd
  13.75
  Smølke Senior Medium 12kg

  Direct leverbaar
  38.95
 3. Smølke Senior Mini

   Smølke Senior Mini zorgt dat je kleine senior soepele gewrichten, een gezond gewicht en een goede weerstand behoudt. Voor vitaal ouder worden! Maak hieronder een keus.

  Lees verder
  Smølke Senior Mini 3kg

  Direct leverbaar
  13.75
  Smølke Senior Mini 12kg

  3-5 werkdagen levertijd
  38.95
Filters

3 producten

Smølke hondenvoer

Elk voer van Smølke is afgestemd op de unieke behoeften van honden in verschillende omstandigheden en levensfases. Het geeft jouw hond elke dag wat hij nodig heeft: vitamines en mineralen voor een goede weerstand, sterke botten en een glanzende vacht. Alles wat jouw hond nodig heeft om elke dag optimaal te presteren.

Welk voer past bij jouw hond?

Bekijk op deze pagina welk voer het beste bij jouw hond past. Er is bijvoorbeeld voer voor kleine honden, grote honden, puppy’s van alles rassen, senioren en honden in verschillende omstandigheden. Het aanbod van Smølke is zo groot, dat er voor elke hond een geschikt voer is. Mocht je twijfelen of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Het merk Smølke

Smølke geeft als producent van diervoeding 6 zekerheden: openheid en eerlijkheid over hun producten, hoge kwaliteit, altijd betaalbaar, gezond, lekker (smøllen), en tevredenheidsgarantie. Kortom, je kunt met een gerust hart het hondenvoer van Smølke bestellen.