Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Prins VitalCare kattenvoer
Prins VitalCare kattenvoer

Prins VitalCare kattenvoer

Kies hieronder welk voer van Prins VitalCare het beste bij jouw kat past. Voor alle situaties en leeftijden heeft Prins een voer ontwikkeld, allemaal 100 procent en met hoogwaardige producten. Zelfs de meest kieskeurige katten vinden de brokjes van VitalCare lekker. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis!

Filters

7 producten

 1. Prins Vitalcare Adult Fit Kat

   De Adult Fit is voor actieve katten tot ongeveer 7 jaar. Het levert voldoende energie en zorgt voor een mooie vacht en schone urinewegen. De Adult Fit is uitgeroepen tot beste product van het jaar 2018-2019! Kies hieronder een verpakking.

  Lees verder
  Prins Vitalcare Adult Fit kat 5kg

  3-5 werkdagen levertijd
  39.95
  Prins Vitalcare Adult Fit kat 10kg

  Koop 2 voor 64.55 en bespaar 5%
  3-5 werkdagen levertijd
  67.95
 2. Prins VitalCare Adult Maxi

   De VitalCare Adult Maxi is speciaal ontwikkeld voor volwassen, grote katten. Het zorgt voor soepele gewrichten en een gezonde vacht. Kies hieronder een verpakking.

  Lees verder
  Prins Vitalcare Adult Maxi 5kg

  Direct leverbaar
  47.50
  Prins Vitalcare Adult Maxi 10kg

  3-5 werkdagen levertijd
  79.95
 3. Prins VitalCare Indoor

   Speciaal voor binnenkatten: de Prins VitalCare Indoor. Deze complete voeding houdt je kat op het goede gewicht terwijl de spieren intact blijven. De VitalCare Indoor gaat haarbalvorming tegen en zorgt voor een glanzende vacht. Kies hieronder een verpakking.

  Lees verder
  Prins Vitalcare Indoor kat 5kg

  3-5 werkdagen levertijd
  48.50
  Prins Vitalcare Indoor 10kg

  3-5 werkdagen levertijd
  79.95
 4. Prins VitalCare Multicat
   Speciaal voor gezinskatten: de Prins VitalCare Multicat. Deze complete voeding is geschikt voor binnen- en buitenkatten van alle typen. Het ondersteunt het immuunsysteem en zorgt voor een glanzende vacht.
  Lees verder
  Prins Vitalcare Multicat 5kg

  3-5 werkdagen levertijd
  37.95
  Prins Vitalcare Multicat 10kg

  Koop 2 voor 63.60 en bespaar 5%
  3-5 werkdagen levertijd
  66.95
 5. Prins VitalCare Resist Calm

   Stress kan er bij je kat voor zorgen dat hij minder weerstand heeft. De VitalCare Resist Calm zorgt dat je kat weer rustig wordt en zijn weerstand versterkt. Verrijkt met kruidenextracten! Kies hieronder een verpakking.

  Lees verder
  Prins Vitalcare Resist Calm 5kg

  3-5 werkdagen levertijd
  47.95
  Prins Vitalcare Resist Calm 10kg

  Koop 2 voor 72.15 en bespaar 5%
  3-5 werkdagen levertijd
  75.95
 6. Prins Vitalcare Sensitive Hypoallergic

   De Prins VitalCare Sensitive Hypoallergic is ontwikkeld voor gevoelige katten. Dit voer bevat één eiwitbron, en is dus hypoallergeen. Daarnaast zorgt deze voeding voor een mooie, glanzende vacht en gezonde darmflora.

  Lees verder
  Prins Vitalcare Sensitive Hypoallergic 5kg

  3-5 werkdagen levertijd
  47.95
 7. Prins Vitalcare Sterilised

   De Prins VitalCare Sterilised is speciaal ontwikkeld om je gesteriliseerde of gecastreerde kat in topvorm te houden. Het geeft eerder een verzadigd gevoel, ondersteunt het immuunsysteem en zorgt voor een glanzende vacht.

  Lees verder
  Prins Vitalcare Sterilised 5kg
  Niet voorradig
  47.95
Filters

7 producten

Prins VitalCare kattenvoeding

De VitalCare van Prins is een voedinslijn van Prins voor katten in verschillende levensfases en omstandigheden: voor kittens, volwassen katten, grote katten, katten met blaasgruis, gezinskatten, gevoelige katten, binnen katten, oude katten enzovoort. Alle voedingen zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, zodat zelfs de meest kieskeurige katten smullen van deze brokjes.

Uitgekiende samenstelling

De producten van VitalCare bevatten ingrediënten zoals zalmolie, gevogelte, vitaminen en mineralen. Ze bevatten ook stoffen voor een gezond blaasmilieu (behalve VitalCare Kitten en Senior 12+). Verder zijn de voedingen Tarwe(gluten)vrij en makkelijk verteerbaar. Kortom, een geliefd voer met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.