Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20

Prins ProCare Croque hondenvoer
Prins ProCare Croque hondenvoer

Prins ProCare Croque hondenvoer

Bekijk hier ons assortiment Prins ProCare Croque hondenvoer. In welke levensfase je hond ook zit, er is altijd een geschikte ProCare Croque voeding. Lekker krokant en goed verteerbaar! Heb je hulp of advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Filters

1 producten

 1. Prins Procare Croque Junior Performance
   Deze krokant voeding heeft Prins speciaal ontwikkeld voor pups vanaf 4 weken. Het stimuleert een gezonde groei en ondersteunt het immuunsysteem. Laat je pup opgroeien tot een sterke, evenwichtige volwassen hond. Kies hieronder je verpakking.
  Lees verder
  Prins Procare Croque Junior Performance 2kg

  3-5 werkdagen levertijd
  19.50
  Prins Procare Croque Junior Performance 10kg

  3-5 werkdagen levertijd
  52.95
Filters

1 producten

Prins ProCare Croque

Net als de ‘normale’ ProCare-lijn van Prins, heeft het ProCare Croque-hondenvoer varianten voor verschillende typen honden, in verschillende omstandigheden. Bijvoorbeeld voor pups, volwassen honden, honden met allergische reacties, enzovoort. Bekijk op deze pagina welk Croque-hondenvoer het best geschikt is voor jouw hond.

Krokante brokken

De brokken van de Croque zijn anders bereid dan die van de ProCare. De brokken zijn namelijk niet geperst, maar krokant. Dat maakt deze voedingen zeer geschikt voor honden die schrokken. Daarnaast maakt de krokante samenstelling dit hondenvoer erg geschikt voor honden met aanleg tot tandsteen.

Hoogwaardige ingrediënten

De Croque-voedingen zijn net als de normale ProCare-lijn samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten. Ze zijn 100 procent natuurlijk en zonder synthetische geur-, kleur en smaakstoffen. Daarnaast zijn de krokante brokken goed verteerbaar en vooral erg lekker.