Vragen? Bel ons van 9:00 tot 17:00 op 0522 20 21 20 

Prins Fit Selection hondenvoer
Prins Fit Selection hondenvoer

Prins Fit Selection hondenvoer

Met de Fit Selection van Prins kies je voor een goed allround voer voor familiehonden. Er zijn verschillende smaken, dus je kunt lekker variëren. Dit voer is verkrijgbaar in voordelige zakken van 15 kg, zodat je niet steeds weer hoeft te bestellen. En je hoeft ook niet meer te sjouwen, want VoorMijnDier brengt het naar je huis toe.

Filters

3 producten

 1. Prins Fit Selection Kip&Rijst hondenvoer

   Heerlijke voeding voor honden van (middel)grote rassen tot 8 jaar oud. Deze brokken zijn onweerstaanbaar lekker en bevorderen het kauwen. Met hoogwaardige ingrediënten. Kies hieronder een verpakking.

  Lees verder
  Prins Fit Selection Kip&Rijst hondenvoer 2kg

  Koop 2 voor 14.96 en bespaar 5%
  3-5 werkdagen levertijd
  15.75
  Prins Fit Selection Kip&Rijst hondenvoer 15kg

  Koop 2 voor 59.80 en bespaar 5%
  3-5 werkdagen levertijd
  62.95
 2. Prins Fit Selection Lam&Rijst hondenvoer

   Voor honden met een gevoelige huid en vacht: de Prins Fit Selection Hond Lam&Rijst. Deze hypoallergene voeding stimuleert de vertering en zorgt voor een mooie darmflora. Kies hieronder een verpakking.

  Lees verder
  Prins Fit Selection Lam&Rijst hondenvoer 2kg

  3-5 werkdagen levertijd
  17.50
  Prins Fit Selection Lam&Rijst hondenvoer 14kg

  Koop 2 voor 63.60 en bespaar 5%
  3-5 werkdagen levertijd
  66.95
 3. Prins Fit selection zalm en rijst hondenbrokken

   Heerlijke voeding met zalm en rijst voor honden van (middel)grote rassen tot 8 jaar oud. Deze brokken zijn onweerstaanbaar lekker en bevorderen het kauwen en de spijsvertering. Met hoogwaardige ingrediënten.

  Lees verder
  Prins Fit Selection Zalm&Rijst hondenvoer 2kg

  3-5 werkdagen levertijd
  17.50
  Prins Fit Selection Zalm&Rijst hondenvoer 15kg

  Koop 2 voor 65.50 en bespaar 5%
  3-5 werkdagen levertijd
  68.95
Filters

3 producten

Prins Fit Selection hondenvoer

Veel honden hebben allround hondenvoer nodig. Familiehonden bijvoorbeeld. Gewoon gezond en lekker voer zonder al te veel toeters of bellen. Dat is Prins Fit Selection. Het handige van dit krokante voer is de beschikbaarheid van grote verpakkingen. De 15 kilo zakken kun je gewoon thuis laten bezorgen. Dat is het gemak van VoorMijnDier.

Kenmerken en ingrediënten

De Fit Selection heeft een krokante brok. Dit gaat schrokken tegen en zorgt tegelijk voor gebitsreiniging. Zeer geschikt dus voor honden met aanleg voor tandplak.
Verder is de Fit Selection beschikbaar in de smaken Kip&rijst, Zalm&rijst en Lam&rijst. Daarnaast zijn er varianten speciaal voor puppy’s en senioren. Kortom, je kunt een leven lang plezier hebben van deze voeding.