Specific Kat FCD-L Crystal Management Light 2kg

22.99
 • Helpt struvietstenen op te lossen en de vorming te verminderen
 • Helpt overgewicht tegen te gaan
 • Ondersteunt bij blaasontsteking
  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
  Dierenarts Lotte van Welie
  Dierenartsenpraktijk De Klomp

  Urinewegaandoeningen

  Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

  De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

  Lees meer
  SPECIFIC FCD-L CRYSTAL MANAGEMENT LIGHT Een compleet, uitgebalanceerd dieet met goed verteerbare ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan de nutriëntenbehoefte van volwassen katten. Het dieet bevat een gematigd energiegehalte, wat helpt bij het handhaven van een ideaal lichaamsgewicht. Door de samenstelling en het gematigde energiegehalte is SPECIFIC FCD-L Crystal Management... Lees meer
  Maïszetmeel, tarwe, aardappeleiwit, vismeel, rijst, maïseiwit, cellulosepoeder, varkensvet, eieren, mineralen, vitaminen en sporenelementen, ammonium chloride, gehydrolyseerd viseiwit, visolie, methionine, psyllium husk, taurine, bietenpulp, Yucca extract. Antioxidanten: door de EU goedgekeurde toevoegingen: BHA, BHT, propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen.
  Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!