Royal Canin Urinary S/O Kat 7kg

56.99
  • Voor het oplossen van blaasgruis
  • Helpt herhaalde vorming van blaasgruis te verminderen
  • Ondersteunt de urinewegen
  • Direct leverbaar
  • Gratis thuisbezorgd
Dierenarts Lotte van Welie
Dierenartsenpraktijk De Klomp

Urinewegaandoeningen

Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

Lees meer

De Urinary S/O producten van Royal Canin ondergaan een vernieuwing.
De verpakking heeft een nieuw design gekregen en de samenstelling van deze producten is geoptimaliseerd waardoor alle Royal Canin Urinary S/O voedingen voor de kat nu voldoen aan de hoge standaard van Royal Canin Urinary S/O High Dilution. 

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies Royal Canin Veterinary

Royal Canin Urinary S/O is speciale dieetvoeding ter ondersteuning van...

Lees meer
Droogvoer:
Rijst, tarwegluten*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsmeel, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, plantaardige vezels, bietenpulp, visolie, sojaolie, Fructo-OligoSacchariden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid. vetten, ei en eiproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, schaal- en weekdieren, suiker.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!