Royal Canin Anallergenic Kat 4kg

51.99
  • Koop 2 voor € 49,99 en bespaar 4%

De Anallergenic van Royal Canin is een volledige dieetvoeding ter vermindering van voedselintoleranties. Deze voeding voor je kat is op basis van sterk verkleind (gehydrolyseerd) veren-eiwit en is in te zetten als eliminatiedieet. Nieuwe verpakking!

  • Direct leverbaar
  • Gratis thuisbezorgd
Dierenarts Renate Masselink
Dierenartsenpraktijk Dwingeloo-Appelscha

Eliminatiedieet

Bij voedselovergevoeligheid (voedselallergie of voedselintolerantie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde bestanddelen in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Om vast te stellen of jouw dier last heeft van een...

Lees meer

Royal Canin Anallergenic: Speciaal voor katten met voedselovergevoeligheid

Royal Canin Anallergenic is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen vast te stellen en te verminderen. Anallergenic kan worden ingezet als eliminatiedieet bij katten die vermoedelijk last hebben van voedselovergevoeligheid.

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies Royal Canin Veterinary

Gebruik deze voeding bij voorkeu...

Lees meer
Maïszetmeel, hydrolysaat van veren met een laag molecuulgewicht (bron van L-aminozuren en oligopeptiden), kopraolie, sojaolie, plantaardige vezels, mineralen, dierlijk vet, visolie, cichoreipulp, Fructo-Oligo-Sacchariden, maltodextrine, mono- en diglyceriden van palmitinezuur en stearinezuur veresterd met citroenzuur, dextrose, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Eiwitbron: hydrolysaat van veren met een laag molecuulgewicht (bron van L-aminozuren en oligopeptiden). Bron van koolhydraten: maïszetmeel.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!