Hill's z/d Kat 2kg

26.49
  • Voor katten met een voedselovergevoeligheid
  • Beperkt allergische reacties op voedingsingrediënten
  • Unieke gehydroliseerde formule
  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Dierenarts Jolijn van Leeuwen
Dierenkliniek Veenendaal

Hypoallergeen voer

Bij voedselovergevoeligheid (of voedselallergie) is er sprake van een abnormale reactie op bepaalde eiwitten in het voer. Dit uit zich meestal in maagdarmproblemen (diarree, overgeven) en huidproblemen (jeuk, kale plekken). In de meeste gevallen gaat het om een allergie voor een dierlijk eiwit, bijvoorbeeld kip of rund.

Wanneer er na het voeren van het eliminatiedieet vastgesteld wordt dat je ...

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Prescription Diet z/d Feline Food Sensitivities wordt aanbevolen als eliminatiedieet voor katten die verdacht worden van een voedselovergevoeligheid en voor hun voedingsbehandeling op lange termijn. Allergische reacties treden op als het lichaam op bepaalde eiwitmoleculen reageert. De eiwitmoleculen in sterk gehydroliseerde voeding zoals Hill’s z/d zijn zo klein dat het immuunsysteem van je k...

Lees meer
Droogvoer: Gemalen rijst, rijsteiwitconcentraat, kippenleverhydrolysaat, plantaardige olie, mineralen, gedroogde kippenleverhydrolysaat, cellulose, taurine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Bevat door de EG toegestaan antioxidant.
Blikvoer: Kippenleverhydrolysaat, maïszetmeel, plantaardige olie, cellulose, calciumcarbonaat, DL-methionine, dicalciumfosfaat, kaliumchloride, gejodeerd zout, taurine, calciumsulfaat, vitaminen en sporenelementen.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!