ACTIE volumevoordeel bij diervoeding v.a. 75,-

Hill's w/d Kat 24x156gr

46.99
  • Helpt bij overgewicht en diabetes
  • Minder vet en meer vezels
  • Helpt bij glucose-schommelingen
  • Langere levertijd i.v.m. leverproblemen
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Dierenarts Hans Mijnster
Dierenarts Overschie

Overgewicht

Bijna de helft van alle huisdieren heeft in meer of mindere mate overgewicht. Net als bij mensen leidt overgewicht tot een verhoogde kans op gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan een grotere kans op diabetes, hart- en vaatziekten en gewrichtsproblemen.

Bij overgewicht geldt; ieder pondje gaat door het mondje. Een dier met overgewicht krijgt meer voeding dan noodzakelijk is voor het onderhoud....

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Prescription Diet™ w/d™ Feline is een voeding met minder vet en meer vezels waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze het optimale gewicht van katten die aanleg hebben voor obesitas helpt te behouden en goed is voor katten met diabetes mellitus (suikerziekte). De voeding bevat weinig calorieën en vet en helpt je kat een ideaal gewicht te behouden. Is rijk aan voedingsvezels die voor een ve...

Lees meer
Droogvoer: Kippen- en kalkoenenmeel, gemalen maïs, maïsglutenmeel, cellulose, gemalen rijst, eiwithydrolysaat, dierlijk vet, kaliumchloride, plantaardige olie, L-carnitine supplement, calciumsulfaat, dicalciumfosfaat, taurine, zout, vitaminen en sporenelementen. Bevat door de EG toegestaan antioxidant.
Blikvoer: Kip (minstens 5%): varken, varkenslever, kip, cellulose, maïszetmeel, havervezel, calciumcarbonaat, calciumsulfaat, kaliumchloride, eiwithydrolysaat, taurine, DL-methionine, L-carnitine supplement, vitaminen en sporenelementen.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!