Hill's s/d Kat 5kg

44.99
  • Voor het oplossen van struvietkristallen en -stenen
  • Verlaagd magnesium
  • Tijdelijke dieetvoeding, fosfor en eiwitgehalte
  • Direct leverbaar
  • Gratis Verzending vanaf €49,-
Dierenarts Lotte van Welie
Dierenartsenpraktijk De Klomp

Urinewegaandoeningen

Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Prescription Diet™ s/d™ Feline is samengesteld door dierenartsen, om struvietkristallen en -stenen bij uw kat op te lossen. Het is gericht op een verhoging van de pH-graad van de urine, wat de oplossing van struviet bevordert en de urineproductie verhoogt. Doordat je kat meer zal gaan plassen dankzij een verlaagd magnesium, fosfor en eiwitgehalte, verdwijnt de struviet beetje bij beetje uit h...

Lees meer
Droogvoer: Gevogeltemeel, rijst, dierlijk vet, maïsglutenmeel, plantaardige olie, eipoeder, kaliumchloride, eiwithydrolysaat, calciumsulfaat, zout, taurine, vitaminen en sporenelementen, conserveringsmiddelen en antioxidanten.
Blikvoer: Lever (26%): Varken, varkenslever, dierlijk vet, rijst, maïszetmeel, maïs, cellulose, calciumsulfaat, calciumcarbonaat, kaliumchloride, taurine, gejodeerd zout, dicalciumfosfaat, vitaminen en sporenelementen, gekleurd met ijzeroxide.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!