ACTIE volumevoordeel bij diervoeding v.a. 75,-

Niet voorradig

Hill's s/d Kat 24x156gr

39.99

Niet voorradig

Op dit moment is de Hill's S/D 24x156gr helaas niet op voorraad. Graag verwijzen wij je voor een alternatief product naar:

Hill’s c/d Urinary Care Kat Stoofpotje kip & groenten

Hill's c/d Kat Kip 24x156gr blik

Hill's c/d Kat Kip 12x85gr zakjes

https://voormijndier.nl/hill-s-s-d-kat-156gr

 

  • Voor het oplossen van struvietkristallen en -stenen
  • Verlaagd magnesium
  • Tijdelijke dieetvoeding, fosfor en eiwitgehalte
Dierenarts Lotte van Welie
Dierenartsenpraktijk De Klomp

Urinewegaandoeningen

Door een overschot aan afvalstoffen (magnesium, fosfor, calcium) in de urine kunnen kristallen ontstaan, ook wel blaasgruis genoemd. Blaasgruis zorgt voor irritatie van de blaas, de urineleiders en de plasbuis. Soms klonteren deze kristallen ook samen en dan ontstaan er blaasstenen (urolieten).

De belangrijkste soorten blaasgruis zijn struviet en oxalaat. Het is belangrijk om vast te stellen o...

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Prescription Diet™ s/d™ Feline is samengesteld door dierenartsen, om struvietkristallen en -stenen bij uw kat op te lossen. Het is gericht op een verhoging van de pH-graad van de urine, wat de oplossing van struviet bevordert en de urineproductie verhoogt. Doordat je kat meer zal gaan plassen dankzij een verlaagd magnesium, fosfor en eiwitgehalte, verdwijnt de struviet beetje bij beetje uit h...

Lees meer
Droogvoer: Gevogeltemeel, rijst, dierlijk vet, maïsglutenmeel, plantaardige olie, eipoeder, kaliumchloride, eiwithydrolysaat, calciumsulfaat, zout, taurine, vitaminen en sporenelementen, conserveringsmiddelen en antioxidanten.
Blikvoer: Lever (26%): Varken, varkenslever, dierlijk vet, rijst, maïszetmeel, maïs, cellulose, calciumsulfaat, calciumcarbonaat, kaliumchloride, taurine, gejodeerd zout, dicalciumfosfaat, vitaminen en sporenelementen, gekleurd met ijzeroxide.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!