Niet voorradig

Hill's r/d Kat 156gr

2.00
  • Koop 24 voor € 1,75 en bespaar 13%

Op dit moment is de Hill's R/D helaas niet op voorraad. Graag verwijzen wij je voor een alternatief product naar:

Hill's Metabolic Kat Kip 12X85gr zakjes

Royal Canin Satiety Weight Management kat 12 x 85gr

  • Ter bevordering van gewichtsverlies
  • Arm aan calorieën en vet
  • Rijk aan voedingsvezels
Dierenarts Hans Mijnster
Dierenarts Overschie

Overgewicht

Bijna de helft van alle huisdieren heeft in meer of mindere mate overgewicht. Net als bij mensen leidt overgewicht tot een verhoogde kans op gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan een grotere kans op diabetes, hart- en vaatziekten en gewrichtsproblemen.

Bij overgewicht geldt; ieder pondje gaat door het mondje. Een dier met overgewicht krijgt meer voeding dan noodzakelijk is voor het onderhoud....

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Prescription Diet™ r/d™ Feline Weight Reduction is speciaal samengestelde vetarme voeding voor katten met gewichtsproblemen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het lichaamsvet van je kat in slechts 2 maanden met wel 20% kan verminderen. De kattenbrokken zijn arm aan calorieën en vet, om het gewichtsverlies te bevorderen. Ook zijn ze rijk aan voedingsvezels die voor een verzadigd gevoel helpe...

Lees meer
Droogvoer: Kippen- (39%) en kalkoenenmeel, maïs, maïsglutenmeel, cellulose, eiwithydrolysaat, dierlijk vet, mineralen, L-lysine, L-carnitine, taurine, vitaminen, DL-methionine, sporenelementen, bèta-caroteen.
Blikvoer: Lever (minstens 30%): varkenslever, cellulose, varken, maïszetmeel, gemalen rijst, kip, maïsglutenmeel, plantaardige olie, calciumcarbonaat, dicalciumfosfaat, calciumsulfaat, kaliumchloride, DL-methionine, taurine, gejodeerd zout, eiwithydrolysaat, L-carnitine supplement, vitaminen en sporenelementen.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!