Vragen? Bel ons 0522-202120

Hill's m/d Kat 1,5kg

22.49
  • Voor katten met overgewicht of diabetes
  • Eiwitrijk en koolhydraatarm
  • Met extra taurine en toegevoegde l-carnitine
  • 2-3 werkdagen levertijd
  • Gratis Verzending vanaf €49,-

Dierenarts Hans Mijnster
Dierenarts Overschie

Overgewicht

Bijna de helft van alle huisdieren heeft in meer of mindere mate overgewicht. Net als bij mensen leidt overgewicht tot een verhoogde kans op gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan een grotere kans op diabetes, hart- en vaatziekten en gewrichtsproblemen.

Bij overgewicht geldt; ieder pondje gaat door het mondje. Een dier met overgewicht krijgt meer voeding dan noodzakelijk is voor het onderhoud....

Lees meer

Gebruiksadvies Hill's Prescription Diet

Prescription Diet™ m/d™ Feline Diabetes / Weight Management is voor katten die overgewicht hebben of lijden aan diabetes. Het is wetenschappelijk bewezen dat Hill’s m/d het lichaamsvet helpt te verminderen en de behandeling van diabetes mellitus (suikerziekte) ondersteunt. Daarnaast is wetenschappelijk onderzocht dat de toevoeging van taurine helpt de bloedsuikerspiegel onder controle te houd...

Lees meer
Droogvoer: Maïsglutenmeel, kippen- en kalkoenenmeel, erwteneiwitconcentraat, tarwe, dierlijk vet, cellulose, L-lysine, mineralen, eiwithydrolysaat, gedroogde bietenpulp, L-carnitine, taurine, vitaminen, DL-methionine, sporenelementen en bèta-caroteen. Natuurlijke conservering met gemengde tocoferolen en citroenzuur.
Blikvoer: Varken, varkenslever (30%), maïszetmeel, cellulose, soja-eiwit, dierlijk vet, mineralen, vitaminen, rijstbloem, taurine, DL-methionine, sporenelementen en L-carnitine.
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!